Reading view

There are new articles available, click to refresh the page.

 شفافیت در نحوه هزینه‌کرد مالیات از اقدامات اساسی برای تحقق عدالت مالیاتی است

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: برخورد با فراریان مالیاتی و شفافیت در نحوه هزینه‌کرد مالیات را از اقدامات اساسی برای تحقق عدالت مالیاتی دانست و بر ضرورت تداوم همکاری نزدیک مجلس و دولت برای اجرای موفق این سیاست‌ها تأکید کرد.

نشاندارکردن مالیات‏ها دربودجه گامی برای توسعه مناطق محروم است

نماینده کنگاور در مجلس شورای اسلامی طرح نشاندار کردن مالیات‌ها را ابزاری برای تشویق مردم به پرداخت مالیات و تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های مناطق محروم و تقویت فرهنگ اعتماد به نظام مالیاتی اثربخش دانست.

نشان‌دار کردن مالیات‌ها راهی برای تخصیص بهتر منابع به مناطق محروم است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اجرای طرح نشان دار کردن مالیات‌ها را گامی مؤثر در تخصیص بهینه منابع و اولویت‌بندی پروژه‌ها در مناطق محروم دانست.

وجوه پرداختی بابت امور رفاهی و انگیزه‌ای متعارف، مشمول مالیات نیست

بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، وجوه پرداختی بابت امور رفاهی و انگیزه‌ای، در حدود قانون و به نحو متعارف با ارائه اسناد و مدارک مشمول مالیات بر درآمد حقوق نمی‌باشد.

معافیت‏های مالیاتی در بودجه منجربه حمایت ازتولیدکنندگان می‌شود

رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی اصلاحات مالیاتی بودجه ۱۴۰۴ را گامی مؤثر برای حمایت از کارمندان، مشاغل خرد و تولیدکنندگان دانست و بر اهمیت شناسایی فرارهای مالیاتی و تأثیر طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها بر توسعه مناطق محروم تأکید کرد.

آخرین مهلت پرداخت مالیات ارزش افزوده برای استفاده از بخشودگی جرایم قابل بخشش تا 28 آذرماه تمدید شد

طبق بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور: به دلیل تعطیلی های اخیر برخی استان های کشور و در راستای تکریم مودیان مالیاتی، آخرین مهلت پرداخت مالیات ارزش افزوده برای استفاده از بخشودگی جرایم قابل بخشش تا 28 آذرماه تمدید شد.

پیگیری امور دادرسی استان خراسان شمالی توسط تیم مدیریتی مرکز دادرسی مالیاتی

  به گزارش روابط عمومی مرکز دادرسی مالیاتی، تیم مدیریتی مرکز دادرسی مالیاتی در ادامه سفرهای استانی در سال جاری، این بار به استان خراسان شمالی سفر کردند تا علاوه بر بازدید از روند اجرای امور در مدیریت دادرسی استان و آگاهی از مشکلات این مدیریت دادرسی، پاسخگوی سوالات و ابهامات نمایندگان هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی استان خراسان شمالی باشند. صبح دیروز، محمد طاهری‌نژاد رئیس مرکز دادرسی مالیاتی و محمدرضا حبیبی معاون توسعه مدیریت و منابع مرکز در جلسه‌ای با یوسف یعقوبی نژاد سرپرست امور مالیاتی استان خراسان شمالی و معاونین و روسای امور این اداره کل درباره مشکلات دادرسی استان و راهکارهای برطرف شدن آن به هم اندیشی وتبادل نظر پرداختند. در این جلسه، طاهری‌نژاد بر ضرورت استفاده بیشتر اداره کل استان خراسان شمالی از ظرفیت ماده 238 ق.م.م تاکید کرد. سپس تیم مدیریتی مرکز دادرسی مالیاتی از شعبات و جلسات هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی در مدیریت دادرسی استان خراسان شمالی بازدید کردند و با اعضای این هیئت‌ها و مودیان به صورت انفرادی گفتگو کردند و مشکلات آنها را جویا شدند. سرپرست امور مالیاتی استان خراسان شمالی هم در این بازدید حضور داشت. بعد از این بازدید، طاهری نژاد و حبیبی در جلسه ای با یعقوبی نژاد درباره راهکارهای برطرف شدن مشکلات دادرسی استان از جمله در زمینه تامین نیروی انسانی بحث و گفتگو کردند. عصر دیروز هم رئیس مرکز دادرسی مالیاتی و معاون توسعه مدیریت و منابع مرکز جلسه‌ای با اعضای هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی استان خراسان شمالی داشتند و به سوالات و ابهامات آن‌ها درباره مسائل مختلف پاسخ دادند و درباره نحوه حل مشکلات و موانع پیش رو مدیریت دادرسی استان به هم اندیشی وتبادل نظر پرداختند.

تقدیر رئیس کل سازمان امور مالیاتی از مدیریت دادرسی استان یزد

به گزارش روابط عمومی مرکز دادرسی مالیاتی، سید محمدهادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور به همراه محمد طاهری‌نژاد رئیس مرکز دادرسی مالیاتی از مدیریت دادرسی استان یزد بازدید کرد. در این بازدید که روز پنج شنبه 22 آذرماه صورت گرفت، سبحانیان از عملکرد، برنامه ها و فضای فیزیکی مدیریت دادرسی استان یزد تقدیر کرد و گفت: این بازدید جزء بهترین بازدیدهایی بود که از مدیریت‌های دادرسی مالیاتی در استان‌های مختلف داشتم و ضرورت دارد از تجربیات و اقدامات خوبی که در این مدیریت دادرسی صورت گرفته است الگوبرداری شود و در سایر مدیریت های دادرسی استفاده شود. همچنین لازم است از توانمندی مدیر دادرسی استان یزد و همچنین تیم مدیریتی و تیم فناوری ایشان برای کمک به سایر مدیریت‌های دادرسی به صورت جدی تری استفاده شود. رئیس کل سازمان امور مالیاتی ضمن تقدیر از همکاری و همراهی مناسب اداره کل امور مالیاتی استان یزد با مدیریت دادرسی این استان اظهار داشت: این موضوع نشان می‌دهد که اگر مدیران کل و ادارات کل تعامل خوبی با مدیران دادرسی داشته باشند، امکان ارتقای عملکرد مدیریت‌های دادرسی به صورت جدی وجود دارد. سبحانیان با اشاره به اینکه عملکرد مدیریت‌های دادرسی در قطعی سازی پرونده‌ها در انجام ماموریت ادارات کل امور مالیاتی تاثیر جدی دارد، افزود: به همین دلیل، حمایت مناسب مدیرکل امور مالیاتی استان یزد از مدیریت دادرسی استان از طریق تزریق نیروهای کیفی و ایجاد فضای فیزیکی مناسب نشاندهنده بلوغ مدیریتی ایشان است که منجر به موفقیت مدیریت دادرسی استان یزد شده است زیرا فرآیند رسیدگی پرونده‌ها در مدیریت دادرسی این استان به روز شده است و پرونده‌های مهم استان ظرف حداکثر یک ماه قطعی می‌شود که عملا کمک به خود اداره کل امور مالیاتی استان یزد است. در بخش دیگری از این بازدید و بعد از اظهارات رضا نجف زاده مدیرکل امور مالیاتی استان یزد و علی اکبر رحیم پور مدیر دادرسی این استان در حمایت از سیاست‌های تحولی مرکز دادرسی مالیاتی، رئیس کل سازمان امور مالیاتی گفت: این اظهارات نشان می‌دهد که مدیران موفق سازمان از برنامه ریزی صورت گرفته در ستاد مرکز دادرسی مالیاتی و نظام ارزیابی نیروهای دادرسی که در این ستاد در حال انجام است، راضی هستند و این برنامه ها به صورت موفقیت آمیز اجرایی شده است. سبحانیان با تقدیر از این برنامه ریزی‌های ستاد مرکز دادرسی مالیاتی برای ارتقای عملکرد مدیریت‌های دادرسی سراسر کشور اظهار داشت: ضرورت دارد این برنامه ریزی‌ها با قدرت ادامه پیدا کند تا سایر مدیریت‌های دادرسی هم مثل مدیریت دادرسی استان یزد عملکردشان را ارتقا دهند و بتوانند انباشت پرونده‌های خود را صفر کنند و به روز شوند.‌

حمایت از مشاغل خُرد با کاهش مالیات تولید در بودجه ۱۴۰۴

نماینده مجلس شورای اسلامی کاهش نرخ مالیات تولید در لایحه بودجه ۱۴۰۴ را به نفع رشد اقتصادی کشور دانست و گفت: کاهش مالیات بخش تولید به میزان ۵ درصد از اقدامات خوبی است که در راستای حمایت از تولید به اجرا گذاشته شد.

تامین مالی بیش از ۱۳۰۰ پروژه در کشور با اولویت مناطق محروم با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

نماینده خرامه، سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها یک گام مهم در راستای شفاف‌سازی نحوه هزینه‌کرد مالیات‌ها و افزایش انگیزه مردم برای پرداخت مالیات به حساب می‌آید و تاکنون به واسطه این طرح بیش از ۱۳۰۰ پروژه در کشور با اولویت مناطق محروم با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها تامین مالی شده‌اند.

کاهش فرارهای مالیاتی با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات / باید برای توسعه زیرساخت‌های مناطق محروم تلاش کرد

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، گفت: مشارکت مردم در مصرف مالیات با توجه به شفافیت در محل هزینه کرد مالیات، از فرارهای مالیاتی جلوگیری خواهد کرد.

سیاست‌های مالیاتی منطبق با شرایط حاکم بر اقتصاد کشور تنظیم می‌شود/نظام مالیاتی یکی از لوازم کمک به رشد اقتصادی است

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در حاشیه سفر به استان یزد و گفت‌وگو با رسانه‌های محلی گفت: سیاست‌های مالیاتی منطبق با شرایط حاکم بر اقتصاد کشور و همسو با رویکردهای دولت چهاردهم تنظیم می‌شود.

در شناسایی و مقابله با فرار مالیاتی از ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان بهره می‌گیریم/ رویکرد نظام مالیاتی، صرفا اقتصادی نیست

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در جمع کارکنان امور مالیاتی اردکان با بیان اینکه سهم درامدهای مالیاتی به هزینه‌های جاری به بالای ۵۵ درصد رسیده، گفت: نظام‌ مالیاتی بر اساس چشم‌انداز خود به سمت افزایش سهم در بودجه حرکت می‌کند.

کاهش نرخ مالیات تولید در بودجه از ۲۵ به ۲۰ درصد فرصتی برای توسعه سرمایه‌گذاری است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کاهش نرخ مالیات تولید از ۲۵ درصد به ۲۰درصد در بودجه ۱۴۰۴ می‌تواند فرصت‌هایی برای سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین ایجاد کند که به تدریج به پیشرفت علمی و فناوری کشور کمک خواهد کرد.

تاکید رئیس جمهور بر مالیات ستانی مبتنی بر داده با اجرای ماده ١۶٩ و ١۶٩ مکرر/ سهمیه مالیاتی استان‌ها مبتنی بر ظرفیت اقتصادی آنها می باشد/ اختیارات مالیاتی به استان ها واگذار می شود

تاکید رئیس جمهور بر مالیات ستانی مبتنی بر داده با اجرای ماده ١۶٩ و ١۶٩ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم و الزام دستگاه ها برای در اختیار قرار دادن داده های مورد نیاز سازمان است که منجر به عدالت مالیاتی خواهد شد.

مشارکت ۳۵۰ هزار مؤدی مالیاتی در تعیین محل مصرف مالیات‌ها اتفاق مهمی است

نماینده مشهد و کلات در مجلس معتقد است مشارکت دادن مردم در مصرف مالیات‌ها به عنوان یک عامل انگیزشی عمل می‌کند و مالیات‌دهندگان را به سمت پرداخت مالیات با رضایت و انگیزه بیشتر سوق می‌دهد.

مالیات‌ستانی عادلانه مبتنی بر حاکمیت داده/ مالیات کنار فعالیت‌های تولیدی خواهد بود

در دیدار رئیس کل سازمان امور مالیاتی با استاندار یزد ضمن اتفاق‌نظر مبنی بر اینکه نظام مالیاتی در کنار بخش تولید کشور ایستاده است، بر نقش مالیات در تامین منابع مالی دولت و توسعه و آبادانی کشور تاکید شد.

سفر کاری رئیس کل سازمان امور مالیاتی و هیات همراه به استان یزد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور و هیات همراه با هدف بررسی مهمترین مسایل مالیاتی استان، دیدار و گفتگو با مقامات محلی و فعالان اقتصادی و همکاران امور مالیاتی به استان یزد سفر کرد.

اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور تفویض شد

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور طی بخشنامه ای، اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی قابل بخشش را به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور تفویض کرد.

مشارکت مودیان در تعیین مسیر مصرف مالیات، راهی برای توسعه پایدار در جامعه

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه مشارکت مودیان در تعیین مسیر مصرف مالیات پرداختی خود، ابزاری برای شفافیت و عدالت اجتماعی است، گفت: این اقدام راهی برای توسعه پایدار و اولویت‌بندی دقیق نیاز‌های جامعه به شمار می‌رود.

افزایش ۱۰۰ درصدی معافیت تولیدکنندگان و کارمندان در راستای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و تقویت تولید است

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس به بیان توضیحاتی درباره افزایش معافیت مالیاتی تولیدکنندگان، کارمندان و مشاغل خرد در بودجه ۱۴۰۴ پرداخت و این اقدام را در راستای حمایت از اقشار متوسط جامعه دانست.

نشان‌دارکردن مالیات‌ها به تقویت اعتماد عمومی کمک می‏‌کند / افزایش شفافیت و مشارکت در توسعه مناطق محروم با طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را یکی از گام‌های مهم در توسعه مناطق محروم و افزایش شفافیت مالی دانست و بر مزایای آن در جلب اعتماد عمومی و رشد اقتصادی تأکید کرد.

تامین ۱.۲ همت از مالیات مشاغل برای تامین مالی پروژه‌های حوزه زیرساخت با طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را گامی مهم در راستای افزایش شفافیت، تقویت اعتماد عمومی و بهبود وضعیت مناطق مختلف کشور دانست.

نشاندارکردن مالیات از سوی مؤدیان استمرار خواهد داشت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها استمرار خواهد داشت، گفت: نشاندارکردن مالیات توسط مؤدیان به مردمی‌سازی نظام مالیاتی کشور منجر می‌شود.

معافیت‌های مالیاتی بودجه؛ گامی به‌سوی عدالت و حمایت از اقشار ضعیف

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران با درآمد پایین افزایش می‌یابد و این تدبیر، راهکاری برای کاهش فشار اقتصادی بر اقشار ضعیف است.

گردهمایی مدیران ادوار حوزه فناوری برگزار شد / فناوری؛ پل اصلی راهبری سازمان امور مالیاتی کشور

اولین گردهمایی مدیران ادوار گذشته حوزه فناوری اطلاعات سازمان امور مالیاتی با هدف آسیب‌شناسی حوزه فناوری و ارائه راهکارها و تدابیر لازم جهت حل و فصل موضوعات مرتبط برگزار شد.

24 آذرماه، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه دوره بهار سال 1403 / شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مربوط به تکالیف مالیات بر ارزش افزوده

بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار سال ۱۴۰۳ برای استفاده از بخشودگی جرایم موضوع ماده (۲۲) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان و جرایم موضوع بند(ب) ماده (٣٦) و ماده (۳۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده، ۲۴ آذرماه می باشد.

اطلاعیه شماره 50: اصلاح الگوی فروش ارز (الگوی شماره 2)

با عنایت به بند 9 دستورالعمل شماره 526/93/200 مورخ 05/07/1393 در خصوص مأخذ محاسبه مالیات بر ارزش افزوده دریافتی بابت سایر خدمات(سایر درآمدها) مشمول مالیات و ارزش افزوده از جمله کارمزد ارسال حواله ارزی، " کل کارمزد دریافتی به صورت ناخالص، به عنوان مأخذ مشمول مالیات و عوارض ارزش افزوده می‌باشد". لذا الگوی فروش ارز (الگوی شماره 2) به شرح ذیل اصلاح می‌گردد: در صورتحساب با الگوی فروش ارز صرفا استفاده از شناسه کالا/خدمت با عنوان "خدمت فروش ارز به صورت اسکناس"، "خدمت فروش ارز به صورت حواله" و "خدمت کارسازی حواله‌های ارزی" که در سامانه دریافت شناسه کالا/خدمت به نشانیstuffid.tax.gov.ir  بارگذاری گردیده، مجاز می‌باشد. تغییرات مربوط به صورتحساب الگوی فروش ارز شامل موارد ذیل است: حذف فیلد "تفاوت نرخ خرید و فروش ارز/کارمزد فروش ارز" افزودن فیلدهای "نرخ خرید ارز" و "مأخذ محاسبه مالیات بر ارزش افزوده درالگوی فروش ارز" تغییرات نحوه محاسبه و قواعد حاکم بر اقلام الگوی ارز در آخرین نسخه سند "دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی" (بارگذاری شده در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی intamedia.ir بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، قسمت آیین نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و نرم افزارهای مرتبط)، به تفصیل شرح داده شده است. در صورتحساب‌های مربوط به فروش اسکناس ضمن استفاده از شناسه خدمت مرتبط، مؤدی می‌بایست نسبت به درج سود حاصل از فروش و کلیه کارمزدهای مربوطه در فیلد مأخذ مالیات بر ارزش افزوده در الگوی فروش ارز اقدام نماید. در صورتحساب‌های مربوط به فروش ارز به صورت حواله، مؤدی می‌بایست از شناسه "خدمت فروش ارز به صورت حواله" و در صورت نیاز در ردیف (های) بعدی از شناسه‌های مرتبط با "کارسازی حواله‌های ارزی" استفاده نماید و در هر ردیف  نسبت به درج سود حاصل از فروش و کلیه کارمزدهای مربوطه در فیلد "مأخذ مالیات بر ارزش افزوده در الگوی فروش ارز" اقدام نماید.     مثال زیر جهت شفاف سازی هر چه بیشتر قواعد مذکور قابل استفاده می‌باشد: شخصی با مراجعه به صرافی تقاضای انتقال 100 واحد ارز را به صورت حواله به یک صرافی در کشور دیگر دارد. فرض کنیم نرخ خرید و فروش ارز به ترتیب 4900 و 5000 ریال و هزینه کارسازی حواله ارزی 8 واحد ارزی باشد و هیچ تخفیفی داده نشود.   در این مثال، صورتحساب الکترونیکی دارای دو شناسه خدمت است:   شناسه خدمت میزان ارز نرخ خرید ارز نرخ فروش ارز مبلغ قبل از تخفیف مبلغ تخفیف مبلغ بعد از تخفیف مأخذ مالیات بر ارزش افزوده در الگوی فروش ارز نرخ مالیات بر ارزش افزوده مبلغ مالیات بر ارزش افزوده مبلغ کل کالا/خدمت شناسه خدمت فروش ارز  به صورت حواله 100 4.900 5.000 500.000 0 500.000 10.000 10 1.000 501.000 شناسه خدمت کارسازی حواله‌های ارزی 8 4.900 5.000 40.000 0 40.000 40.000 10 4.000 44.000 مجموع 108   5.000 545.000     نحوه انجام محاسبات به شرح ذیل است:   خدمت فروش ارز به صورت حواله تخفیف از قبل مبلغ=ارز میزان×ارز فروش نرخ=100×5.000=500.000 تخفیف از بعد مبلغ=تخفیف از قبل مبلغ-تخفیف مبلغ=500.000-0=500.000 افزوده ارزش بر مالیات مبلغ= افزوده ارزش بر مالیات نرخ×افزوده ارزش بر مالیات ماخذ100=10×10.000100=1.000 خدمت /کالا کل مبلغ=تخفیف از بعد مبلغ+افزوده ارزش بر مالیات مبلغ=500.000+1.000=501.000   خدمت کارسازی حواله‌های ارزی   تخفیف از قبل مبلغ=ارز میزان×ارز فروش نرخ=8×5.000=40.000 تخفیف از بعد مبلغ=تخفیف از قبل مبلغ-تخفیف مبلغ=40.000-0=40.000 افزوده ارزش بر مالیات مبلغ= افزوده ارزش بر مالیات نرخ×افزوده ارزش بر مالیات ماخذ100=10×40.000100=4.000 خدمت /کالا کل مبلغ=تخفیف از بعد مبلغ+افزوده ارزش بر مالیات مبلغ=40.000+4.000=44.000    

اتمام هزاران پروژه نیمه تمام به کمک مالیات / توسعه زیرساخت‌های مناطق مختلف با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات توسط مودیان

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: نشان‌دار کردن مالیات‌ها می‌تواند به ‌طور قابل‌توجهی به تسریع روند تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کمک کند.

تامین مالی ۱.۱ همت در جهت توسعه پروژه‌های آبرسانی و کشاورزی با طرح نشان‌دارکردن مالیات

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: شفافیت در مصرف مالیات‌ها و نظارت مستقیم مردم، نه‌تنها اعتماد عمومی را افزایش می‌دهد، بلکه به بهبود زندگی در مناطق محروم و تحقق عدالت اجتماعی نیز کمک شایانی خواهد کرد.

کاهش نرخ مالیات تولید، سیاست حمایتی در لایحه بودجه 1404

یک نماینده مجلس ضمن تأکید بر حمایت از بخش تولید و اقشار آسیب‌پذیر جامعه، کاهش 5 درصدی نرخ مالیات تولید را از سیاست‌های حمایتی از این بخش در لایحه بودجه 1404 معرفی کرد.

نشان‌دارکردن مالیات‌ها گامی به سوی توسعه عادلانه ۳۱ استان است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را فرصتی برای تخصیص مالیات مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ به پروژه‌های خاص و در راستای توسعه عادلانه ۳۱ استان دانست.

مشارکت مردم در تعیین محل مصرف مالیات‌ها به کاهش فرار مالیاتی منجر می‌شود

نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت‌دادن مردم در تعیین محل مصرف مالیات‌ها در واقع یک عامل تشویقی بسیار مهم است. هر چقدر این قبیل اقدامات گسترش پیدا کند، بهتر است و به مردمی‌سازی بیشتر نظام مالیاتی کشور منجر می‌شود.

رشد ۱۰۰ درصدی معافیت‌های مالیاتی مشاغل خرد

یک نماینده مجلس گفت: در بودجه سال آینده شاهد رشد معافیت مالیاتی حقوق بگیران خرد هستیم و همچنین مشاغل خرد نیز با رشد ۱۰۰ درصدی معافیت مالیاتی خود همراه بودند که به معیشت و اقتصاد مردم کمک بسیاری می کند.

ثبت‌نام نهمین آزمون عضویت در جامعه مشاوران رسمی مالیاتی آغاز شد

رئیس مرکز عالی دادخواهی و تشخیص صلاحیت حرفه‌ای وزارت امور اقتصادی و دارایی از آغاز ثبت‌نام نهمین آزمون عضویت در جامعه مشاوران رسمی مالیاتی ایران از ۱۲ آذرماه خبر داد.

کاهش نرخ مالیات تولید، سیاست حمایتی مثبت در بودجه 1404

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کاهش نرخ مالیات بر تولید در بودجه ۱۴۰۴، اقدامی برای حمایت از تولیدکنندگان است، گفت: این موضوع به صاحبان تولید اجازه می‌دهد تا به واسطه حفظ نقدینگی، در توسعه و بهبود کیفیت محصولات سرمایه‌گذاری کنند و بتوانند در رقابت داخلی و خارجی عملکرد بهتری را از خود به نمایش بگذارند.

بهره‌برداری از ۱۳۰۰ پروژه با مشارکت بیش از ۳۵۰ هزار مودی از طریق نشان‌دار کردن مالیات

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از ۳۵۰ هزار مودی از ابتدای اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات مشارکت کردند و تاکنون بیش از ۱۳۰۰ پروژه از این طریق به بهره‌برداری رسیده است.

مشارکت مردم در نحوه مصرف مالیات مسیر اعتمادسازی برای توسعه است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح نشان‌دار‌کردن مالیات‌ها، به‌عنوان یکی از نوآوری‌های نظام مالیاتی کشور، فرصتی برای افزایش شفافیت مالی و مشارکت عمومی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی فراهم کرده است.

نقش مؤثر «نشان‌دار کردن مالیات» در برطرف کردن نابرابری‌های منطقه‌ای / ارتقای کیفیت زندگی مردم با اجرای این طرح

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: توجه ویژه به پروژه‌هایی که به صورت مستقیم بر شاخص‌های آموزشی، بهداشتی، آبادی و عمران تاثیر می‌گذارند، کیفیت زندگی مردم را ارتقا داده و این مناطق را به‌سوی توسعه پایدار سوق می دهد.

نشان‌دارکردن مالیات‌ها؛ راهکار مناسب توزیع عادلانه‌ منابع و خدمات در سطح کشور

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، طرح نشاندار کردن مالیات‌ها را ابزاری برای افزایش شفافیت، انگیزه مودیان و تقویت همکاری عمومی در توسعه پروژه‌های زیربنایی کشور دانست و بر ضرورت تنوع در اجرای این طرح تأکید کرد.

نکات مهم مالیاتی درخصوص قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول

قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، قانون جدید و نوآورانه‌ای است که هدف از وضع آن تسهیل صدور اسناد رسمی است. کمرنگ بودن اسناد رسمی املاک در کشور مشکلات عدیده‌ای را به وجود آورده و مطابق بررسی‌های صورت گرفته حدود 80 درصد پرونده‌هایی که در مراجع قضایی وجود دارند مستقیم یا غیرمستقیم ناشی از موضوع کمرنگ بودن اسناد رسمی در کشور است. این قانون با هدف تسهیل در صدور اسناد رسمی وضع و از تاریخ 1403/4/2 لازم‌الاجرا شد.

نجات چندین روستا از بی‌آبی با تخصیص به‌موقع و مناسب مالیات

علیمردانی، نماینده ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس گفت: نشاندار کردن مالیات توسط مودیان به طور کلی اقدام مناسبی است و در راستای تأمین اعتبار هر چه بیشتر طرح های عمرانی و زیرساختی کشور از محل مالیات هاست.

اطلاعیه شماره 51: عملیاتی شدن الگوهای بارنامه(الگوی شماره 8)، بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا(الگوی شماره 11) و تغییرات اعمال شده در الگوی فروش ارز(الگوی شماره 2)

       به اطلاع می‌رساند الگوهای بارنامه(الگوی شماره 8)، بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا(الگوی شماره 11) و تغییرات اعمال شده در الگوی فروش ارز(الگوی شماره 2) در نسخه جدید سامانه مؤدیان پیاده‌سازی گردیده است.       در همین راستا ویرایش جدید سند دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی (نسخه 7.3) در برگیرنده اقلام و قواعد متناظر با تغییرات مذکور، در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ‌‌intamedia.ir‌ در بخش پایانه‌های فروشگاهی سامانه مؤدیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و نرم‌افزارهای مرتبط، قابل بهره‌برداری می‌باشد.

اتخاذ تمهیدات و سازوکارهای لازم برای تسهیل و تسریع در فرآیند مالیات ستانی از جامعه پزشکان

در نشست مشترک مسئولان سازمان امور مالیاتی و نمایندگان سازمان نظام پزشکی بر ضرورت تسهیل و تسریع در فرآیند مالیات ستانی از جامعه پزشکان در راستای حل و فصل مسایل مالیاتی آنان تأکید شد.

فرصت جهش تولید با کاهش نرخ مالیات تولید در بودجه ۱۴۰۴ / کاهش نرخ مالیات تولید به ۲۰ درصد، در جهت حمایت از بخش مولد اقتصاد و تقویت تولید ملی است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کاهش مالیات تولید به ۲۰ درصد، اقدامی استراتژیک است که نه‌تنها فشار بر تولیدکنندگان را کاهش می‌دهد بلکه با افزایش حاشیه سود، انگیزه سرمایه‌گذاری در بخش مولد اقتصاد را تقویت کرده و موتور رشد اقتصادی کشور را به حرکت درمی‌آورد.

اولویت با تکمیل پروژه‌های نیمه کاره مناطق محروم / طرح «نشان‌دارکردن مالیات» از فرارهای مالیاتی جلوگیری می‌کند

نماینده نوشهر و چالوس در مجلس گفت: یکی از اقدامات مثبت دولت برای شفافیت در حوزه مالیاتی، اجرای طرح «نشان‌دار کردن مالیات» است. بر اساس این طرح، مالیات‌‌دهندگان، می‌‌توانند مشخص کنند که مالیات پرداختی‌‌شان کجا هزینه شود. این امر به افزایش شفافیت در محل هزینه‌‌کرد مالیات‌‌ها منجر خواهد شد.

شفافیت مالیاتی انگیزه مودیان را در پرداخت مالیات افزایش می‌دهد/ مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مودیان

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: شفاف‌سازی در زمینه نحوه هزینه‌کرد مالیات اعتماد مردم را به نظام مالیاتی و دولت افزایش خواهد داد و همکاری آن‌ها را برای حمایت از پروژه‌ها بیشتر خواهد کرد.

امکان حسابرسی سیستمی و صدور و پرداخت آنلاین قبوض اوراق مالیاتی مستغلات اجاری فراهم شد

مدیرکل دفتر حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی گفت: امکان حسابرسی سیستمی و صدور برگ تشخیص مالیات و دریافت آنلاین قبوض مالیاتی مربوط به "منبع مستغلات اجاری" و پرداخت آن به صورت کامل فراهم شده است؛ بطوری که در این منبع، تمام فرآیندهای مربوط به دریافت اظهارنامه مالیاتی، محاسبات مالیات و همچنین حسابرسی به صورت سیستمی صورت می‌گیرد.

اعتمادسازی در نظام مالیاتی با شفافیت در مصرف مالیات‌ همزمان با تکمیل پروژه‌ های عمرانی

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی مردم ببینند مالیات‌هایشان به شفافیت و تکمیل پروژه‌ های ضروری اختصاص یافته، مالیات از یک اجبار به ابزاری برای ساختن آینده‌ ای بهتر تبدیل می‌ شود.

نشان‌دارکردن مالیات‌ها، در راستای شفافیت بیشتر و توزیع عادلانه منابع در مناطق محروم است

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها، اقدامی موثر و در راستای شفافیت بیشتر و توزیع عادلانه منابع در مناطق محروم است.

تخصیص مالیات با نظر مردم بیشترین میزان شفافیت و رضایت را به همراه دارد

یک کارشناس اقتصادی گفت: تخصیص مالیات پرداختی مودیان به پروژه‌های عمرانی در تشویق داوطلبانه تمکین مالیاتی، تقویت احساس وظیفه مدنی و در نهایت افزایش درآمد‌های مالیاتی بسیار مهم و موثر است.

کاهش شکاف‌های توسعه‌ای با مختار کردن مودیان به تعیین محل هزینه کرد مالیات‌ها

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را ابزاری کارآمد برای رفع محرومیت در مناطق کم‌برخوردار و ایجاد انگیزه در میان مودیان مالیاتی برای پرداخت دقیق و به موقع است.

سازمان امور مالیاتی مانع از توزیع ناعادلانه درآمدها در سطح کشور شد

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: شفاف‌سازی محل هزینه‌کرد مالیات‌ها کشور را به سمت افزایش جلب اعتماد مردم و مالیات‌دهندگان به دولت و نظام مالیاتی سوق خواهد داد و در این بین مشارکت مستقیم مردم در مصرف مالیات و شفافیت عینی آن برای مردم بسیار کمک‌کننده است.

بهره‌گیری از ظرفیت قانون مالیات‏‌ها جهت کمک به اقتصاد رسانه‌ها

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در نشست هم اندیشی با جمعی از مدیران اصحاب رسانه بر بهره گیری حداکثری از ظرفیت قانون مالیات‏ها جهت حمایت از اقتصاد رسانه و همراهی با جریان رسانه ای در راستای کمک به توسعه همه جانبه کشور تاکید کرد.

شایستگی باید حرف اول را بزند / آزمون تعیین سطح یکی از مولفه‌های مهم ارتقا همکاران است

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: فرایند ارتقا در ادارات باید با لحاظ شایستگی ها انجام شود که یک مورد آن امتیاز آزمون تعیین سطح است.

تخصیص 1.2 همت از مالیات برای تامین مالی پروژه‌های زیرساخت

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به تشریح جزئیات طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها پرداخت و گفت: تاکنون بالغ بر 1.2 همت از مالیات‌ مشاغل برای تأمین مالی پروژه‌های حوزه زیرساخت توسط مودیان انتخاب شده است.

جبهه اصلی مقابله با جنگ اقتصادی، نظام مالیاتی است / تلاش برای تحقق اهداف نظام مالیاتی، رسالت اصلی بسیجیان سازمان

رئیس کل سازمان امور مالیاتی در آیین گرامیداشت هفته بسیج، رسالت اصلی بسیجیان سازمان را تلاش برای تحقق اهداف نظام مالیاتی و تامین درآمدهای کشور دانست.

«نشان‌دارکردن مالیات» در برطرف کردن نابرابری‌های منطقه‌ای نقش موثری دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با ابراز امیدواری از اجرای طرح «نشان‌دارکردن مالیات» بر بهبود کیفیت زندگی مردم، گفت: با توجه ویژه به پروژه‌هایی که به صورت مستقیم بر شاخص‌های آموزشی، بهداشتی، آبادی و عمران تاثیر می‌گذارند، انتظار می‌رود این مناطق بتوانند گامی به‌سوی توسعه پایدار بردارند.

طرح نشان‌دار‌کردن مالیات‌ها توزیع منابع مالیاتی را با نظارت و انتخاب خود مردم شفاف می‌کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهمیت طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها گفت: این موضوع اقدامی مؤثر برای افزایش مشارکت مؤدیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ در تعیین محل هزینه‌کرد مالیات و توسعه مناطق محروم است.

با نشان‌دار کردن مالیات‏‌ها شهرهای کوچک همراه تهران توسعه می‌یابند

نماینده اصفهان در مجلس به بیان توضیحاتی درباره بررسی طرح جدید سازمان امور مالیاتی درباره نشان دار کردن مالیات‌ها و هدایت منابع مالیاتی به پروژه‌های نیمه‌تمام و محرومیت‌زدایی پرداخت و بر اهمیت شفافیت و تمرکززدایی از منابع مالیاتی تأکید کرد.

بار اصلی عدالت مالیاتی بر دوش مرکز دادرسی است

به گزارش روابط عمومی مرکز دادرسی مالیاتی، محمد طاهری‌نژاد رئیس مرکز دادرسی مالیاتی در جلسه هم‌اندیشی با نمایندگان هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی مدیریت دادرسی مالیاتی استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ارتقای شأن دادرسی مالیاتی اولین اولویت من بوده و هست، گفت: بار اصلی عدالت مالیاتی روی دوش مرکز دادرسی مالیاتی سازمان است و در راستای تحقق عدالت مالیاتی باید جایگاه دادرسی‌ها را ارتقا دهیم. وی با بیان اینکه عملکرد سازمان امور مالیاتی به شدت زیر ذره بین است، افزود: فشار کاری سازمان به لحاظ نحوه عملکردش و مالیات ستانی بسیار بالاست و همواره باید جوابگوی مطالبات مودیان مالیاتی باشیم.رئیس مرکز دادرسی مالیاتی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی منسجم برای رسیدن به هدف مرکز دادرسی انجام شده است، اظهار داشت: یکی از اقدامات صورت گرفته، ارتقای جایگاه نمایندگان هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی و بهاء دادن به همکاران فعال‌تر است. این کار بازدهی مرکز را افزایش و جایگاه واقعی دادرسی را در نظام مالیاتی ارتقا می‌دهد. طاهری‌نژاد بر ضرورت ایجاد توازن بین انباشت پرونده‌ها و کیفیت رسیدگی به آنها تاکید کرد و افزود: یکی از چالش‌های موجود انباشت پرونده‌ها است که تدابیر لازم جهت کاستن از میزان آنها با کنترل ورودی پرونده ها اندیشیده شده است. رئیس مرکز دادرسی مالیاتی ادامه داد: میزان ورودی پرونده‌ها به هیئت‌ها از طریق اصلاح آیین نامه ابلاغ الکترونیکی، استفاده بیشتر از ظرفیت ماده 238 قانون مالیات‌های مستقیم و حذف پرونده‌های کم اهمیت و کوچک کاهش یافت و همین امر منجر به افزایش تعداد و کیفیت آرای صادره توسط هیئت‌ها شده است. طاهری‌نژاد با اشاره به سایر اقدامات مرکز دادرسی مالیاتی گفت: آموزش نیروی انسانی، ارزیابی مستمر عملکرد همکاران، توسعه چارت سازمانی، افزایش فضای اداری و همچنین ایجاد معاونت توسعه مدیریت و منابع مستقل برای پیگیری امورات رفاهی و پشتیبانی همکاران از جمله اقدامات صورت گرفته توسط این مرکز است. در بخشی از این جلسه که روز شنبه سوم آذرماه برگزار شد، عیسی اورج زاده مدیرکل امور مالیاتی استان آذربایجان‌شرقی هم گزارشی از وضعیت پرونده‌ها، فرایند رسیدگی‌ها، مشکلات و نیازهای مدیریت دادرسی استان ارائه داد و گفت: مرکز دادرسی مالیاتی در دوره تحولی جدید سازمان جزء اولویت‌های اصلی نظام مالیاتی است.

اختصاص 90 درصد از مالیات‌ مردم تهران به ۱۶ استان محروم از طریق نشان‌دارکردن مالیات‌ها

نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: 90 درصد از مالیات‌های اخذ شده از مودیان تهرانی با توجه به انتخابی که به واسطه مشارکت در طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها داشتند، به ۱۶ استان محروم کشور اختصاص داده شده که این امر نشان از همبستگی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی مردم تهران دارد.

پیگیری امور دادرسی آذربایجان شرقی توسط تیم مدیریتی مرکز دادرسی مالیاتی

به گزارش روابط عمومی مرکز دادرسی مالیاتی، تیم مدیریتی مرکز دادرسی مالیاتی در ادامه سفرهای استانی در سال جاری، این بار به استان آذربایجان شرقی سفر کردند تا علاوه بر بازدید از روند اجرای امور در مدیریت دادرسی استان و آگاهی از مشکلات این مدیریت دادرسی، پاسخگوی سوالات و ابهامات نمایندگان هیئت های حل اختلاف مالیاتی استان آذربایجان شرقی باشند. صبح دیروز، محمد طاهری‌نژاد رئیس مرکز دادرسی مالیاتی، مهدی حقیقت معاون فنی و حقوقی مرکز و محمدابراهیم صادقی مشاور رئیس مرکز از مدیریت دادرسی استان آذربایجان شرقی بازدید کردند و با اعضای هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی به صورت انفرادی گفتگو کردند و مشکلات آنها را جویا شدند. بعد از این بازدید، تیم مدیریتی مرکز دادرسی مالیاتی در جلسه ای با عیسی اورج زاده مدیرکل امور مالیاتی استان آذربایجان شرقی درباره مشکلات دادرسی استان و راهکارهای برطرف شدن آن بحث و گفتگو کردند. عصر دیروز هم تیم مدیریتی مرکز دادرسی مالیاتی جلسه ای با اعضای هیئت های حل اختلاف مالیاتی استان آذربایجان شرقی داشتند و به سوالات و ابهامات آنها درباره مسائل مختلف از جمله رفاهی و پاداش، نحوه تشکیل هیئت ماده 9، نحوه تعامل با اداره کل پاسخ دادند. در پایان این جلسه هم طاهری نژاد گزارشی درباره اقدامات و برنامه های مرکز دادرسی مالیاتی درباره مسائل مختلف کاری و رفاهی نمایندگان هیئت‌ها ارائه داد. در بخش دیگری از این بازدید و با هدف شناسایی افراد توانمند در حوزه نمایندگی هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی، تیم مدیریتی مرکز دادرسی مالیاتی به مصاحبه با برخی از متقاضیان نمایندگی پرداختند.

زمینه توسعه متوازن با اجرای «نشان دارکردن مالیات» هموار می شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر «نشان‌ دار کردن مالیات» در اصلاح ساختار پرداخت مالیاتی کشور، گفت: مردم وقتی از محل هزینه کرد مالیاتشان آگاهی پیدا کنند قطعاً تشویق به پرداخت داوطلبانه مالیات‌ می‌شوند.

مشارکت مستقیم مردم در اولویت‌بندی پروژه‌های توسعه‌ای با انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، هر مودی می‌تواند تأثیر مستقیم سهم خود را در توسعه و آبادانی کشور ببیند؛ این یک گام مثبت به سوی شفافیت، عدالت مالیاتی و تقویت حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها موجب ارتقای سطح اعتماد عمومی و تقویت اقتصاد ملی می‏ شود

نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت بهبود شفافیت به بررسی اثرات طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها بر کاهش نابرابری‌ها و تقویت پروژه‌های عمرانی مناطق محروم پرداخت.

تخصیص ۱۲ هزار میلیارد مالیات به مناطق محروم از محل اجرای نشان دارکردن مالیات‌ها

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: رشد پایدار مناطق محروم با مختار کردن مؤدیان به تعیین محل هزینه کرد مالیات‌ها صورت می‌گیرد.

طرح مالیات بر عایدی سرمایه مترصد تصویب در صحن علنی مجلس / آمادگی سازمان برای اجرای مالیات بر عایدی سرمایه

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر طرح مالیات بر عایدی سرمایه مترصد تصویب در صحن علنی مجلس است و سازمان امور مالیاتی آمادگی لازم برای اجرای مالیات بر عایدی سرمایه پس از تصویب آن دارد.

نشان‌دارکردن مالیات؛ مسیر جدید جلب اعتماد مودیان و توسعه متوازن

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: طرح نشاندار کردن مالیات‌ها، با فراهم کردن امکان انتخاب محل هزینه‌کرد توسط مردم، مسیر جدیدی برای تبدیل مالیات‌پردازی به ابزاری برای آبادانی و توسعه عادلانه کشور گشوده است.

روند نزولی مالیات بر حقوق در بودجه 1404 / پاسخگویی نظام مالیاتی در حوزه قانون‌گذاری و اجرای قوانین

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: روند نزولی مالیات بر حقوقی که در بودجه 1404 مشاهده می‌کنید نشان از پاسخگویی و شنوا بودن نظام مالیاتی در حوزه قانون‌گذاری و اجرای قوانین و مقررات دارد.

همراهی مردم با نظام مالیاتی، مزیت طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها است

مؤدیان مالیاتی می‌توانند وجوهی را به پروژه‌هایی اختصاص دهند که با اولویت‌ها و ارزش‌های آنها، مطابقت دارد و اطمینان حاصل شود، از منابع به طور مطلوب استفاده می‌شود. این رویکرد با توجه به نظریه انتخاب عمومی و افزایش تصمیم‌گیران در فرایند تخصیص مالیات، در نهایت منجر به بهینه‌تر شدن تخصیص منابع مالیاتی خواهد شد و اثری بزرگ بر افزایش تعاملی پرداخت مالیات و جلوگیری موثر از فرار مالیاتی خواهد داشت و همراهی مردم را با نظام مالیاتی ارتقاء خواهد داد.

فرآیندهای مالیات‌ستانی و تشخیص مالیات به سمت سیستمی شدن است/ به دنبال یکپارچه سازی سامانه‌های حسابداری هستیم

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در دومین نشست روسا و مدیران ادوار سازمان امور مالیاتی گفت: فرآیندهای مالیات‌ستانی و تشخیص مالیات به سمت سیستمی شدن است.

تامین مالی 1323 پروژه از مالیات صاحبان مشاغل / 90 درصد ظرفیت مشاغل استان تهران به 16 استان محروم رسید

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: 1323 پروژه مهم و ملی در کشور به طور کامل از مالیات صاحبان مشاغل تأمین مالی شد و 90 درصد ظرفیت مشاغل استان تهران به 16 استان محروم رسید.

کشف فرار مالیاتی یک رستوران در غرب تهران / سوء استفاده از کارتخوان قصابی

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از کشف و شناسایی یک فقره فرار مالیاتی در رستورانی در غرب تهران خبر داد و گفت: این رستوران با سوء استفاده از کارتخوان یک قصابی از پرداخت مالیات فرار می کرد.

طرح نشاندارکردن مالیات‏ها، تکمیل پروژه های عمرانی را تسریع می کند

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران گفت: با اجرای طرح نشاندار کردن مالیات، مالیات دهندگان می‌توانند مشخص کنند، مالیاتشان در چه حوزه‌ای به کار گرفته شود.

تحقق درآمدهای مالیاتی با تمرکز بر دانه‌درشت‌ها / تلاش داریم فشاری به عموم جامعه به خصوص کم‌درآمدها وارد نشود

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: سعی‏مان بر این است تا کاهش درآمدهای مالیاتی را با روش‌هایی از جمله شناسایی درآمد از مؤدیان بزرگ و فراریان مالیاتی جبران کنیم. سال گذشته مبلغ حدود 30 هزار میلیارد تومان را با رسیدگی به حدود 5 هزار پرونده مربوط به فراریان مالیاتی شناسایی کردیم.

مشوق و انگیزه مهم در پرداخت مالیات با پیشبرد طرح نشان‌دارکردن مالیات توسط مودیان

نماینده محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: پیشبرد طرح نشاندار کردن مالیات توسط مودیان بدون به هم ریختگی نظام برنامه ریزی کشور بسیار سودمند خواهد بود و به عنوان یک مشوق و انگیزه برای پرداخت مالیات عمل خواهد کرد.

کشف سه فقره فرار مالیاتی به ارزش 9 میلیارد تومان در استان گلستان

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از کشف و شناسایی سه فقره فرار مالیاتی در استان گلستان خبر داد و گفت: در مجموع 9 میلیارد و 290 میلیون تومان برگ تشخیص مالیاتی برای آنها صادر شده که در مرحله وصول قرار دارد.

شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مربوط به تکالیف مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲ و بهار ۱۴۰۳

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور طی بخشنامه‌ای، شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مربوط به تکالیف مالیات بر ارزش افزوده دوره های زمستان ۱4۰۲ و بهار ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد.

💾

طرح نشان‌دارکردن مالیات، انگیزه مقابله با فرار مالیاتی را افزایش می‌دهد

نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات پرداختی مودیان توسط خود آن‌ها، گام مهمی در ایجاد اعتماد نسبت به کارآمدی نظام مالیاتی کشور است و انگیزه مقابله با فرار مالیاتی توسط مردم را افزایش می دهد.

تأمین مالی ۱۲ همتی ۱۳۲۳ پروژه با مالیات ۳۵۰ هزار مؤدی

نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرای طرح نشاندار کردن مالیات از سوی مؤدیان بیش از یک هزار ‌و ۳۰۰ پروژه به صورت کامل تأمین مالی شده‌اند و به بیش از یک هزار و ۹۰۰ پروژه اعتبار اختصاص داده شده است.

نحوه اجرای احکام مالیاتی مرتبط با قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول

سازمان امور مالیاتی کشور، طی بخشنامه ای «نحوه اجرای احکام مالیاتی مرتبط با قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» را ابلاغ کرد.

💾

بیش از 88 هزار میلیارد تومان عوارض جهت توسعه و آبادانی کشور پرداخت شده است

سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: در هفت ماهه امسال بالغ بر 88 هزار و 748 میلیارد تومان عوارض با هدف توسعه و آبادانی کشور به حساب شهرداری‏ها، دهیاری‏ها و فرمانداری‏ها و ادارات کل امور عشایر سراسر کشور واریز شده است.

یک تیر و دو نشان با اجرای طرح نشان‏دارکردن مالیات توسط مودیان

عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران، طرح نشان‏دارکردن مالیات توسط مودیان را یک تیر و دو نشان خواند و گفت: از یک طرف، درآمدهای مالیاتی دولت وصول می‏ شود و ارتقای فرهنگ مالیات دهی را در کشور شاهد هستیم و از طرف دیگر، پروژه های عمرانی کشور تأمین مالی می شوند.

با شفافیت و توسعه حاصل از طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، تغییر نگرش مثبت ایجاد می شود

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: طرح نشاندار کردن مالیات‌ها، با تبدیل مالیات‌پردازی به یک اقدام خیرخواهانه، نگرشی تازه ایجاد کرده که در آن مردم نه تنها وظیفه، بلکه فرصتی برای مشارکت در آبادانی کشور را احساس می‌کنند.

پروژه‌ های نیمه ‌تمام با تعیین محل مصرف مالیات از سوی مردم کاهشی می ‌شود

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای تخصیص هدفمند منابع مالیاتی به انتخاب و تصمیم خود مردم، گفت: این اقدام علاوه بر ایجاد شفافیت مالیاتی، راهی برای کاهش پروژه ‌های نیمه‌ تمام و گامی در جهت بهره‌ وری ملی و توسعه متوازن کشور خواهد بود.

صدور مجوز برای چهاردهمین شرکت معتمد ارائه‌کننده‌ خدمات مالیاتی نوع اول

سرپرست مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان از صدور مجوز فعالیت برای شرکت «معتمد هوشمند پاژ» به عنوان چهاردهمین شرکت معتمد ارائه‌کننده‌ خدمات مالیاتی نوع اول خبر داد.

با تخصیص هدفمند منابع مالیاتی، بهره‌ وری بهبود و زیرساخت‌ها ارتقا می یابد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها با تخصیص هدفمند منابع به مناطق کمتر توسعه ‌یافته، در کاهش نابرابری‌ها بسیار موثر است و در سال‌های آینده می ‌تواند توسعه پایدار و همگانی را تضمین کند و نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی و افزایش فرصت‌های اقتصادی در مناطق محروم ایفا کند.

نشان‌دارکردن مالیات‏‌ها، فرصتی برای تکمیل پروژه‌‏های نیمه‏‌تمام است

یک نماینده مجلس طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را فرصتی برای ایجاد شفافیت، توسعه عادلانه و تشویق مودیان مالیاتی مشمول به پرداخت مالیات به ‌موقع و هدفمند دانست.

تامین منابع مالی پروژه‌های نیمه‏‌تمام مناطق محروم با طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی گفت: اولویت طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، هزینه‌ کرد مالیات در مناطق محروم و تامین منابع مالی لازم جهت تکمیل پروژه ‌های نیمه تمام است.

ملاقات حضوری با دادستان انتظامی مالیاتی به صورت هفتگی برگزار می‌شود

بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، ملاقات حضوری مودیان و کارکنان سازمان امور مالیاتی، روزهای چهارشنبه هر هفته با دادستان انتظامی مالیاتی برگزار می‌شود.

«سند راهبردی فرهنگ سازی مالیاتی» می تواند قدم موثری در مسیر اقناع جامعه باشد

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: لازمه موفقیت در سازمان مالیاتی، داشتن برنامه و تجربه خوب است که رئیس کل سازمان امور مالیاتی از این دست افراد است. او چه در مرکز پژوهش های مجلس و چه از زمانی که در مسند ریاست سازمان امور مالیاتی قرار گرفته عملکرد موفقی داشته و جا دارد که حضور چنین مدیر کارآمد جوان را که خوب درخشیده به مجموعه سازمان امور مالیاتی و دولت و کشور تبریک بگویم.

فرهنگ سازی مالیاتی مستلزم همکاری تمام ارگان های حاکمیتی است

مدیرکل دفتر روابط عمومی و فرهنگ سازی مالیاتی در آیین رونمایی از سند راهبردی فرهنگ سازی مالیاتی گفت: فرهنگ سازی مالیاتی مستلزم همکاری تمام ارگان های حاکمیتی است.

نظام مالیاتی سنگر اول مواجهه حاکمیت با مردم است / فرهنگ سازی مالیاتی نیازمند گفتمان سازی و اقناع افکار عمومی به کمک رسانه‌ها است

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: نظام مالیاتی سنگر اول مواجهه حاکمیت با مردم است و ما گوش شنوای مؤدیان و دنبال رفع دغدغه آنان هستیم.

مالیات دهندگان در پیشبرد پروژه‌های عمرانی سهیم می‌شوند

یک نماینده مجلس با اشاره به تامین مالی کامل بیش از 1300 پروژه عمرانی کشور به انتخاب مودیان با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، تاکید کرد: تداوم اجرای این طرح به محرومیت زدایی و مردمی سازی نظام مالیاتی می‌انجامد.

توسعه اقتصادی شهرستان‌ها با نشان‏دار کردن مالیات‌ها میسر می شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به بررسی تأثیر طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها بر توسعه شهرستان‌ها و عدالت اقتصادی پرداخته و به چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو اشاره کرد.

افزایش شفافیت و تقویت اعتماد عمومی به نظام مالیاتی با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، گفت: این اقدام یکی از راه‌های موثر برای افزایش شفافیت و تقویت اعتماد عمومی به نظام مالیاتی کشور است.

افزایش 57 درصدی آرای صادره همزمان با کاهش 24 درصدی ورودی پرونده‌ها به مرکز دادرسی مالیاتی

رئیس مرکز دادرسی مالیاتی با اشاره به اهمیت و تاثیر اصلاح سازوکارهای رسیدگی پرونده های مالیاتی در ادارات کل و مدیریت های دادرسی مالیاتی، گفت: در شش ماه نخست سال‏جاری، هم تعداد کل پرونده‌های وارد شده به مرکز دادرسی در مقایسه با نیمه نخست سال گذشته 24 درصد کاهش یافته و هم تعداد آرای صادر شده توسط این مرکز در این دوره زمانی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 57 درصد افزایش یافته است.

آیین رونمایی از سند راهبردی فرهنگ ‏سازی مالیاتی

آیین رونمایی از سند راهبردی فرهنگ‏ سازی مالیاتی با حضور رئیس کل سازمان امور مالیاتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اقتصاد و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

استفاده از پایانه های فروشگاهی و صدور صورت حساب الکترونیک گامی بلند در شفاف سازی مالیاتی

سرپرست امور مالیاتی شمیرانات در همایش و نمایشگاه ابزارهای صدور صورتحساب الکترونیک ویژه صنف طلا و جواهر شمیرانات از شفاف‌سازی مالیاتی و کشف فراریان مالیاتی با استفاده از قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان خبر داد.

با برنامه ریزی مناسب، از توانمندی همکاران استفاده می شود

رئیس کل سازمان امور مالیاتی در دیدار با کارکنان مدیریت امور حسابرسی مالیاتی بندر ماهشهر گفت: همکاران ادارات امور مالیاتی شهرستان های ماهشهر و بندر امام با وجود صنایع پتروشیمی مشخصاً از توانایی فنی و حرفه ای بالایی برخوردار هستند.

نشان‌دارکردن مالیات‌ها به شفافیت اقتصادی و توسعه مناطق محروم منجر می‏‌شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به لزوم شفافیت در نحوه هزینه‌کرد مالیات‌ها، گفت: نشان‌دار کردن مالیات‌ها اعتماد مردم به نظام مالیاتی را افزایش داده و به توسعه مناطق محروم کمک شایانی کند.

نشان دارکردن مالیات در تکمیل پروژه‌‏های ناتمام نقش موثری دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح نشان دار کردن مالیات‌ها، تکمیل پروژه ‌های عمرانی کشور به ویژه مناطق محروم را به عنوان یکی از خصیصه‌های این طرح سازمان امور مالیاتی برشمرد.

تأثیر نشان‌دارکردن مالیات در انگیزه‌دهی به مودیان/ پروژه‌ها بر اساس پیشرفت فیزیکی اولویت‌بندی شوند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر «نشان دار کردن مالیات» در تشویق مردم به پرداخت مالیات، گفت: اگر پروژه ها متناسب با اولویتی که دارند، نشاندار می شود این می‌تواند در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و پرداخت مالیات تاثیرگذار باشد.

افتتاح طرح توسعه ساختمان مدیریت امور حسابرسی درآمدهای مالیاتی شهرستان بندر امام خمینی (ره)

طرح توسعه ساختمان مدیریت امور حسابرسی درآمدهای مالیاتی شهرستان بندر امام خمینی با حضور رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور افتتاح شد.

منابع طرح نشان‌دارکردن مالیات» باید به پروژه‌های با پیشرفت بالاتر اختصاص یابد

نماینده مردم سبزوار در مجلس، با تاکید بر اینکه اعتبارات طرح نشان دار کردن مالیات باید به پروژه‌ هایی که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند اختصاص یابد، گفت: اعتبارات باید برای تکمیل پروژه هایی که پیشرفت فیزیکی خوبی دارند، صرف شود تا پروژه ‌هایی که با معطلی و استهلاک مواجه شده را زودتر به هدف برساند.

نشان‌دارکردن مالیات فرصتی برای توسعه شفافیت و بهبود زیرساخت‌ها در کشور است

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به بررسی تأثیر مالیات‌های جدید بر توسعه مناطق محروم و شفافیت در توزیع درآمدهای مالیاتی پرداخت و گفت:‌ نشان‌دار کردن مالیات فرصتی برای توسعه شفافیت و زیرساخت‌ها در کشور خواهد شد.

محل هزینه کرد مالیات از طریق رسانه ها باید به یک گفتمان تبدیل شود/ فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه نهادینه شود

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان گفت: رسانه ای کردن خدماتی که از محل درآمدهای مالیاتی برای مردم رقم می‌خورد، باید مورد تاکید قرار گرفته و تبدیل به گفتمان شود تا پرداخت مالیات از سوی مردم با رغبت انجام شود.

تحقق اهداف کلان اقتصادی کشور در گرو همکاری متقابل نظام مالیاتی و فعالان اقتصادی است

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: فعالان اقتصادی را شرکای راهبردی نظام مالیاتی کشور می‌دانیم و در راستای تسهیل و تسریع امور ایشان به دنبال اصلاح فرایندهای مالیاتی و سیستمی شدن آنها هستیم.

تخصیص ۱۲ همت به پروژه‏‌های مناطق محروم با اجرای طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را گامی مهم در مسیر شفافیت و عدالت مالیاتی دانست و گفت: این طرح می ‌تواند در توسعه پروژه‌ های عمرانی و کمک به مناطق محروم کشور مؤثر باشد.

تأمین مالی پروژه‏‌های مناطق محروم با طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها محقق می‌شود

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی معتقد است طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها گامی ارزشمند برای توسعه متوازن کشور است و این طرح در تأمین مالی پروژه‌ های مناطق محروم، شفافیت مالیاتی و ایجاد انگیزه در مؤدیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ نقشی مهم دارد.

نشان‌دارکردن مالیات، حس تعلق اجتماعی و مشارکت فعال ایجاد می‏‌کند

جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: و طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، نقش مهمی در ایجاد حس تعلق اجتماعی و مشارکت فعال در امور کشور دارد.

سفر کاری رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور به خوزستان

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور و هیات همراه با هدف بررسی مهمترین مسایل مالیاتی استان، دیدار و گفتگو با مقامات محلی و فعالان اقتصادی و همکاران امور مالیاتی به استان خوزستان سفر کرد.

با نشان‌دار کردن مالیات شاهد کاهش هدر رفت منابع خواهیم بود

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: از طریق اجرای طرح نشان‌دار کردن درآمدهای مالیاتی شاهد شفاف ‌سازی حوزه مالیات و کاهش هدررفت منابع در این بخش هستیم.

نشان‌دار کردن مالیات‌ها زمینه‌ توسعه پایدار مناطق مختلف کشور را فراهم می‌کند

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: نشان‌دار کردن مالیات‌ها با ایجاد شفافیت و جلب اعتماد عمومی، زمینه ‌ساز توسعه پایدار مناطق مختلف می ‌شود، این طرح، آینده ‌ای متوازن و عادلانه برای کشور به ارمغان می ‌آورد.

عدالت مالیاتی و شفافیت در تخصیص منابع با طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها

دبیر دوم کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را زمینه ‌ساز توسعه زیرساخت‌های مناطق محروم و افزایش شفافیت و عدالت مالیاتی و همچنین توسعه پایدار مناطق محروم دانست.

طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها، راهکاری برای اعتمادزایی به نظام مالیاتی است

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به تأثیرات مثبت طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها بر شفافیت، عدالت مالیاتی و کمک به توسعه پروژه ‌های مناطق محروم گفت: این طرح در افزایش اعتماد به سیستم مالیاتی تأثیر بسزایی دارد.

۳۵۰ هزار مودی، مالیات خود را صرف پروژه‌‏های خاص کردند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: حدود ۹۰ درصد از ظرفیت مالیاتی تهران به ۱۶ استان محروم منتقل شده و ۳۵۰ هزار مودی مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ مالیات خود را صرف پروژه‌ های خاص کردند.

تخصیص مالیات به ۱۶ استان محروم با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها برای شفافیت، عدالت مالیاتی و توسعه پروژه‌ های عمرانی در مناطق محروم گفت: این طرح اقدامی برای توسعه متوازن استان‌ها در سایه تقسیم عادلانه مالیات‌ها است.

تعیین محل هزینه‌ کرد مالیات از سوی مودیان باعث اجرای عدالت می‌ شود

عضو کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را سیاستی هوشمندانه برای شفافیت و عدالت مالیاتی دانست و گفت: یکی از مصادیق اصلی برای تحقق شعار سال، مشارکت فعال مردم در تامین مالی پروژه ‌ها است.

اهمیت راهبردی آگاهی مردم از محل مصرف مالیات خودشان

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح نشان‏دار کردن مالیات علاوه بر اطلاع کامل مردم نسبت به مصرف مالیات، زمینه توسعه متوازن کشور را نیز فراهم خواهد کرد و با کمک خود مودیان آبادانی توسعه مناطق کمتر برخوردار را به همراه خواهد داشت.

اهدای "تقدیرنامه اهتمام به پیاده‌سازی کیفیت آمارهای رسمی ۱۴۰۳" به سازمان امور مالیاتی کشور

رئیس مرکز آمار ایران با اهدای لوح سپاس "تقدیرنامه اهتمام به پیاده‌سازی کیفیت آمارهای رسمی ۱۴۰۳" به رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از ایشان و کارکنان این سازمان تقدیر کرد.

تخصیص ۱۲ همت از درآمد مالیاتی به ۱۹۱۵ پروژه در مناطق محروم

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: با اجرای طرح نشان دار کردن مالیات، طی مدت کوتاهی حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع به ۱۹۱۵ پروژه در مناطق محروم تخصیص پیدا کرده است.

نشان‌دارکردن مالیات‌ها، نقش مهمی در توسعه مناطق محروم دارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس به بررسی طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها پرداخت و با تأکید بر نقش شفافیت در نظام مالیاتی و توزیع عادلانه منابع گفت: این طرح می ‌تواند نقش مهمی در کاهش فرارهای مالیاتی و افزایش توسعه در مناطق محروم ایفا کند.

نشان‏دارکردن مالیات توسط مودیان؛ گامی جهت تحقق عدالت و شفافیت نظام مالیاتی

نماینده اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت: نشان‏‎دار کردن مالیات توسط مودیان ثمرات خوبی برای کشور به دنبال داشته و موجب کاهش فرار مالیاتی خواهد شد.

توسعه مناطق محروم با تعیین محل هزینه‌کرد مالیات توسط مودیان

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها نوعی حکمرانی مردم بر نظام مالیاتی را نشان می‌دهد و این طرح می‌تواند به رشد و توسعه مناطق محروم کشور کمک شایانی کند.

نشان‌دار کردن مالیات‌ها در ایجاد شفافیت و انگیزه پرداخت مالیات بسیار موثر است

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: هر چقدر شفافیت بیشتری در ارتباط با محل هزینه‌کرد مالیات‌ها صورت گیرد و مودیان بیشتر در جریان این امر قرار بگیرند که مالیات پرداختی‌شان کجا هزینه می‌شود، انگیزه بیشتری برای پرداخت مالیات ایجاد می‌شود.

نشان‌دار کردن مالیات‌ها؛ گامی به سوی توسعه عدالت در مناطق محروم

نماینده مجلس شورای اسلامی طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را اقدامی مهم در جهت افزایش اعتماد عمومی و شفاف‌سازی در زمینه پرداخت مالیات ها دانست و گفت: اجرای موفق این طرح به نظارت مستمر و مشارکت فعال مردم و جوامع محلی بستگی دارد.

راهکار مردمی ‌سازی نظام مالیاتی؛ اختصاص مالیات‌ها به پروژه‌های مناطق کم برخوردار با تصمیم مستقیم مردم است

نماینده شهرضا و دهاقان در مجلس گفت: طرح نشان‏دار کردن مالیات توسط مودیان به ویژه در نظر گرفتن هدایت منابع به سمت مناطق محروم و تمرکززدایی از کلان‏شهرها و سوق دادن منابع درآمدی به سمت شهرهای کمتر برخوردار طرح مناسبی است و به نفع کشور است.

افزایش شفافیت در اقتصاد با تعیین محل مصرف مالیات توسط مودیان میسر می شود

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تعیین محل مصرف مالیات توسط مودیان موجب افزایش شفافیت در اقتصاد خواهد شد، گفت: با این اقدام، مودیان مالیاتی می‌بینند مالیات‌شان کجا هزینه می‌شود بنابراین، با رغبت و انگیزه بیشتری به پرداخت مالیات می‌پردازند.

بهبود شفافیت و افزایش عدالت مالیاتی با نشان‌دار کردن مالیات‌ها

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها باعث بهبود شفافیت مالیاتی می‌شود، گفت: این طرح باید در سطوح تصمیم‌گیری کلان بررسی و مدیریت شود تا عدالت و توازن در توزیع منابع حفظ شود.

رسالت اصلی نظام مالیاتی تأمین درآمدهای پایدار دولت است

سازمان امور مالیاتی کشور با اتخاذ سیاست‌های لازم برای جلوگیری از فرار مالیاتی، توسعه مؤدی مداری با عدم ایجاد فشار بر مؤدیان خُرد، هوشمندسازی نظام مالیاتی و ساماندهی معافیت‌های مالیاتی در مسیر تأمین درآمدهای پایدار دولت قدم بر می دارد.

افزایش عدالت در توزیع مالیات‌ها با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها بر افزایش شفافیت و توزیع عادلانه درآمد‌های مالیاتی برای پروژه‌های مناطق محروم اثرگذار خواهد بود.

افزایش اعتماد مردم و کاهش فرار مالیاتی با طرح نشان‏دار کردن مالیات

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها و اهمیت آن در شفاف‌ سازی و انگیزه ‌بخشی به مودیان مالیاتی گفت: یکی از مزایای اصلی این طرح، معرفی پروژه ‌های اولویت‌ دار در مناطق محروم است تا مودیان در توسعه و آبادانی این مناطق مشارکت کنند.

افزایش شفافیت مالیاتی و حمایت از پروژه‌ های مناطق محروم با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی بر اهمیت طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها و تاثیر آن در شفافیت و مشارکت مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ در توسعه پروژه ‌های مناطق محروم کشور تاکید کرد.

اعتماد عمومی با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها تقویت می‌شود

نایب رئیس اول کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس گفت: طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها به مردم این امکان را می‌دهد که به ‌عنوان یک سرمایه‌ گذار اجتماعی در آبادانی کشور سهیم باشند و احساس کنند که به‌ طور مستقیم در پیشرفت کشور نقش دارند.

شناسایی 519 مؤدی مشکوک به پول‌شویی در هفت‌ماهه سال جاری

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی گفت: در راستای مبارزه با پول‌شویی و مطابق بررسی گزارش‌های موارد مشکوک، اطلاعات 519 مؤدی به مرکز اطلاعات مالی ارسال شد.

تامین مالی 12 همت پروژه در طرح نشان‌دار کردن مالیات توسط مردم

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: طرح "نشان‌دار کردن مالیات‌ها" با تأمین مالی ۱۲ هزار میلیارد تومان از محل مالیات‌های مردم، به شفافیت و مشارکت عمومی کمک کرده است.

دخالت مستقیم مردم در تصمیم‌گیری‌های مالیاتی با نشان دار کردن مالیات

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: با روش نشان‌دار کردن مالیات، مردم آثار و نتایج ملموس پرداخت مالیات خود را واضح ‌تر و سریع‌ تر مشاهده‌ خواهند کرد.

اختیار مودیان برای تعیین محل مصرف مالیات‌ها، گامی مؤثر در کاهش فرار مالیاتی

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بر تأثیر مثبت طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها بر افزایش اعتماد عمومی و کاهش فرار مالیاتی تأکید کرد و این اقدام را راهی برای ترغیب مردم به پرداخت مالیات و ارتقای شفافیت در مصرف درآمدهای مالیاتی دانست.

ورزش و فرهنگ دو رکن اساسی در توسعه اجتماعی پیشرفت هر سازمان پویا و بالنده است / برگزاری جشنواره موجب افزایش روحیه همبستگی، نشاط و سلامت کارکنان مالیاتی می‌شود

مدیرکل امور مالیاتی استان گیلان در مراسم افتتاحیه دهمین جشنواره فرهنگی ورزشی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: ورزش و فرهنگ دو رکن اساسی در توسعه اجتماعی پیشرفت هر سازمان پویا و بالنده است.

برای گفتمان سازی بهره‌ وری از فرصت جشنواره فرهنگی ورزشی بهره خواهیم گرفت

مدیرکل دفتر بودجه و نوسازی اداری گفت: برای گفتمان سازی بهره ‌وری از فرصت دهمین جشنواره فرهنگی ورزشی سازمان بهره خواهیم گرفت و به لطف خداوند بهره‌ وری را به عنوان دغدغه‌ افراد مطرح خواهیم کرد.

سازمان امور مالیاتی، سازمانی پاک دست و پیشرو در ارایه خدمات به مردم است

مدیرکل امور پشتیبانی سازمان در دهمین جشنواره فرهنگی ورزنشی شهدای مالیاتی گفت: سازمان امور مالیاتی، سازمانی پاک دست و پیشرو در ارایه خدمات به مردم است.

برگزاری جشنواره موجب افزایش همدلی و همفکری برای تلاش و پشتکار بیشتر نظام مالیاتی است

مدیرکل منابع انسانی و رفاه سازمان در مراسم افتتاحیه دهمین جشنواره فرهنگی، ورزشی مالیاتی کشور گفت: برگزاری این جشنواره موجب افزایش همدلی و همفکری برای تلاش و پشتکار بیشتر نظام مالیاتی است.

به دنبال بهبود معیشت و ارتقای رفاه کارکنان سازمان هستیم

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور در مراسم افتتاحیه دهمین جشنواره فرهنگی ورزشی شهدای سازمان گفت: به دنبال بهبود معیشت و تقویت رفاه کارکنان سازمان هستیم.

بار سنگین تامین مالی بودجه بر دوش نظام مالیاتی کشور قرار گرفته است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی تامین مالی منابع جاری بودجه کشور معطوف به فروش نفت بود اما امروز بار سنگین تامین مالی منابع جاری بودجه کشور بر دوش نظام مالیاتی کشور قرار گرفته است.

همه باید قدردان زحمات کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور باشند

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در مراسم افتتاحیه دهمین جشنواره فرهنگی ورزشی شهدای این سازمان گفت: به‌ پاس اقدامات و اهتمامی که سربازان جبهه اقتصادی دارند، همه باید قدردان زحمات کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور باشند.

نشان‌دار کردن مالیات، راهی برای توسعه پروژه‌های عمرانی / از اجرای این طرح شفافیت‌زا حمایت می‌کنیم

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر نشان‌دار کردن مالیات در تکمیل پروژه های نیمه ‌تمام، گفت: مودیان مالیاتی حتی خودشان می‌ توانند پیشنهاد دهند که چه پروژه ای در این بخش‌ها می ‌تواند اضافه شود و قطعاً انگیزه آن‌ها را برای کمک به تکمیل این پروژه ‌ها افزایش خواهد داد.

ایجاد شفافیت در نحوه تخصیص و توزیع منابع مالیاتی با طرح نشان‏دار کردن مالیات

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین نقاط قوت این طرح، ایجاد شفافیت در نحوه تخصیص و توزیع منابع مالیاتی است.

تحقق بودجه بدون نفت و اصلاح در نظام مالیاتی کشور با طرح هایی نظیر نشان‏دار کردن مالیات

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با تشریح مزیت‏های اجرای طرح نشان‏دار کردن مالیات توسط مودیان سخن گفت: برای تحقق بودجه بدون نفت و اصلاح در نظام مالیاتی کشور طرح هایی نظیر نشان‏دار کردن مالیات باید انجام بپذیرد.

طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها به توزیع عادلانه منابع مالیاتی و افزایش سرمایه اجتماعی کمک می‌ کند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: سازمان امور مالیاتی اقدام به اجرای طرحی به نام "نشان‌دار کردن مالیات‌ها" کرده که هدف آن ایجاد شفافیت در نحوه هزینه‌کرد مالیات‌هاست و به مالیات‌دهندگان این امکان را می‌دهد که تعیین کنند مالیاتشان در چه پروژه ای هزینه شود.

بازدید رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی از اداره امور مالیاتی رامسر و تنکابن

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در راستای بررسی روند فرآیندهای مالیات ستانی و نحوه پاسخگویی به مودیان مالیاتی از اداره امور مالیاتی رامسر و تنکابن بازدید کرد.

مقابله با فرار مالیاتی با هدایت درآمد‌های مالیاتی به مناطق محروم

یک نماینده مجلس گفت: در طرح نشان‌دارکردن مالیات از سوی مؤدیان، مالیات‌ها به سمت مناطق محروم سوق داده شد و برای تکمیل پروژه‌های زیرساختی این بخش‌ها به کار گرفته شد که خود به عنوان مشوقی برای مالیات‌دهنده عمل می‌کند تا مالیاتش را بموقع پرداخت کند.

اصلاح فرایندهای مالیاتی تسهیل امور فعالان اقتصادی را به دنبال دارد

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: فعالان اقتصادی را شرکای راهبردی نظام مالیاتی کشور می‌دانیم و در تلاشیم با اصلاح فرایندهای مالیاتی و سیستمی شدن آن به تسهیل امور آنان کمک نماییم.

درآمد مالیاتی شهرداری‌ها صرف امور عمرانی شود

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: این سازمان مامور وصول مالیات است و اینکه در کجا هزینه می‌شود به لحاظ کارکردی از دست سازمان امور مالیاتی خارج بوده اما مودیان از ما توقع دارند مالیاتی که پرداخت می‌کنند صرف اموراتی شود که می‌تواند بر بهبود وضعیت معیشتی و رفاه آن‌ها اثر بگذارد.

نحوه تکمیل و ارسال فرم «ارسال بازخورد» در اظهارنامه پیش فرض مالیات بر ارزش افزوده دوره دوم (تابستان) سال ۱۴۰۳

باتوجه به بازخورد دریافتی از فعالین اقتصادی و مؤدیان محترم، در دوره‌ی جاری (دوره مالیاتی تابستان ۱۴۰۳) به‌منظور تسریع و تسهیل در فرآیند دریافت درخواست مؤدیان جهت بررسی مقادیر بارگذاری‌شده از سامانه مؤدیان و در صورت لزوم به‌روزرسانی و محاسبه‌ی مجدد آنها برای اظهارنامه مالیات بر ارزش‌افزوده دوره فوق، فرمی تحت عنوان «ارسال بازخورد» طراحی و تعبیه شده‌است. بدین منظور مؤدیان محترم، بدون نیاز به حضور در ادارات امور مالیاتی می‌توانند درخواست خود را به‌صورت الکترونیکی در فرم مربوطه به نشانی https://taxreturn.tax.gov.ir ثبت نمایند. جهت حصول اطمینان نسبت به به‌روزرسانی مقادیر بارگذاری‌شده از سامانه مؤدیان و اعمال آن در اظهارنامه پیش‌فرض دوره مالیاتی تابستان، به مؤدیان محترم پیشنهاد می‌گردد؛ در اولین فرصت ممکن نسبت به ثبت و ارسال بازخورد اقدام نموده و باتوجه به حجم بازخورد‌های ارسالی در روزهای آخر آبان‌ماه این اقدام را به روزهای پایانی موکول ننمایند. همچنین با توجه به بررسی های بعمل آمده مشخص گردید که اکثر درخواست‌های ارسالی دوره گذشته، ناشی از عدم اطلاع دقیق مؤدیان محترم نسبت به محاسبات سامانه مؤدیان بوده است؛ لذا به مؤدیان محترم توصیه می‌شود پیش از ثبت بازخورد، نسبت به بررسی و رعایت قواعد زیر اطمینان حاصل فرمایند: اطلاعات این اظهارنامه در تمامی جداول، نشان‌دهنده آثار مالیاتی مربوط به صورتحساب‌های الکترونیکی اصلی اصلاحی، ابطالی و برگشت از فروش می‌باشد که تاریخ صدور آن‌ها از ۰۱/۰۴/۱۴۰۳ لغایت ۳۱/۰۶/۱۴۰۳، فارغ از تاریخ درج آن درکارپوشه است. چنانچه بر روی صورتحساب اصلی که در دوره تابستان صادر و در سامانه مودیان ثبت گردیده است؛ صورتحساب های ارجاعی(اصلاحی،برگشت از فروش و ابطالی) با تاریخ صدور ۰۱/۰۷/۱۴۰۳ به بعد صادر گردد، در اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره مالیاتی تابستان مودی، صورتحساب اصلی لحاظ و محاسبات بر مبنای آن (صورت‌حساب اصلی بدون لحاظ صورت‌حساب ارجاعی) منعکس خواهد شد و آثار مالیاتی مربوط به صورتحساب ارجاعی در اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره مالیاتی پاییز منعکس می گردد. در جداول (الف) و (ب)، اطلاعات فروش و خرید صورتحساب‌های الکترونیکی اصلی با تاریخ صدور در دوره تابستان سال ۱۴۰۳ با لحاظ آثار مالیاتی مربوط به صورتحساب الکترونیکی ارجاعی با تاریخ صدور در دوره تابستان، برای این صورت‌حساب‌ها نمایش داده شده است. در صورتی‌که در دوره‌ی مالیاتی تابستان بر روی صورتحساب‌های صادره از تاریخ 01/10/1402 الی 31/03/1403، صورت‌حساب الکترونیکی ارجاعی صادر گردیده است؛ آثار مالیاتی مربوط به آن صورتحساب‌های الکترونیکی ارجاعی در جداول (ج) و (د) نمایش داده شده است. آثار مالیاتی مربوط به هر اظهارنامه گمرکی بر اساس «تاریخ شماره رسید» و یا همان «تاریخ و زمان صدور» اعلامیه‌های واردات (ثبت‌شده در سامانه مؤدیان) در دوره‌ اظهارنامه مالیات بر ارزش‌افزوده مربوطه برای مؤدیان محترم، لحاظ می‌گردد. به عنوان مثال، درصورتی‌که «تاریخ ثبت اظهارنامه گمرکی (تاریخ کوتاژ)» در دوره تابستان بوده  اما  «تاریخ شماره رسید» مربوط به دوره پاییز باشد؛ آثار مالیاتی مربوط به آن اظهارنامه گمرکی در دورة پاییز لحاظ خواهد شد. اعتبار و آثار مالیاتی صورتحساب های خرید، در صورت تأیید توسط خریدار یا تأیید سیستمی در اظهارنامه منعکس می گردد. لذا خریدارن می بایست قبل از تکمیل فرم بازخورد، نسبت به اطمینان از واکنش صورتحساب‌های در «انتظار واکنش» اقدام نمایند. صورت‌حساب‌های الکترونیکی نسیه توسط فروشنده باتوجه به تبصره (۱) ماده (۴) قانون مالیات بر ارزش افزوده تا زمانی که خریدار نسبت به تایید آن اقدام ننموده است؛ نقدی تلقی شده و مالیات آن در دوره تابستان لحاظ می گردد. لذا لازم است در این خصوص فروشندگان از واکنش خریداران نسبت به این گونه صورت‌حساب‌ها مطمئن شوند. باتوجه به ماده (۴) قانون پایانه‌ فروشگاهی و سامانه مؤدیان، صورت‌حساب‌های الکترونیکی صادره در دوره تابستان که خریدار نسبت به رد آن اقدام نموده است تا زمانیکه فروشنده نسبت به ابطال آن اقدام ننموده باشد؛ حسب مورد در محاسبات اظهارنامه تابستان لحاظ می گردد. در رابطه با صورت‌حساب‌های الکترونیکی خرید با برچسب عبور از حد مجاز، تا زمانی‌که فروشنده پس از افزایش حد مجاز بابت دوره تابستان نسبت به صدور صورتحساب اصلاحی دارای حد مجاز با تاریخ صدور در تابستان اقدام ننموده باشد؛ در دوره‌ی تابستان برای خریداران مربوطه اعتبار مالیاتی لحاظ نمی گردد. بدیهی‌است چنانچه در دوره‌های بعد نیز فروشنده در زمانی‌که حد مجاز دارد؛ اقدام به صدور صورت‌حساب اصلاحی نماید و خریدار آن صورت‌حساب الکترونیکی را تأیید و یا به صورت سیستمی تأیید شود، اعتبار خریدار در دوره صدور صورت‌حساب الکترونیکی اصلاحی لحاظ خواهد شد. در خصوص صورت‌حساب‌های الکترونیکی نسیه که خریدار نسبت به درج اطلاعیه ثبت پرداخت آن اقدام نموده، ضروری است فروشنده دریافت مبلغ را در سامانه مؤدیان تأیید نمایند. لذا اعتبار مالیاتی ثبت پرداخت مربوط به فروش‌های نسیه دوره تابستان که توسط فروشنده تایید نگردیده است؛ در اظهارنامه انعکاس نمی‌یابد. در این خصوص لازم است که خریداران از واکنش فروشنده تا پیش از تاریخ ۲۰/۰۸/۱۴۰۳ مطمئن شوند. صورت‌حساب‌های الکترونیکی با شرایط حق العمل‌کاری تا زمانی که آمر نسبت به تایید صورتحساب مجازی اقدام ننماید، به عنوان صورتحساب‌های فروش یا خرید برای صادرکننده صورت‌حساب لحاظ شده و در محاسبات اظهارنامه مالیات بر ارزش‌افزوده دوره تابستان ۱۴۰۳ حق العمل کار انعکاس می یابد. در صورتیکه آمر تا تاریخ ۲۰/۰۸/۱۴۰۳ صورتحساب مجازی را تایید نماید، محاسبات مربوط به اقلام حق العملکاری، از محاسبات حق العمل‌کار کسر و به محاسبات آمر اضافه می گردد.

حرکت نظام مالیاتی در مسیر ارتقای عدالت اجتماعی و افزایش امنیت عمومی

نظام مالیاتی هم اکنون در مسیری در حال حرکت است که سال ها مطلوب اقتصاددانان و کارشناسان بود: تامین هزینه های جاری کشور از منابع درآمدی پایدار و غیرنفتی.

برقراری بیش از پیش عدالت در کشور با نشان‌دار کردن مالیات

نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: در طرح نشان‌دار کردن مالیات توسط مؤدیان به سمت عدالت بیشتر در کشور حرکت خواهیم کرد. سوق دادن منابع مالیاتی به مناطق محروم باعث شکوفا شدن ظرفیت‌های این مناطق می ‌شود که در نهایت به نفع کلیت کشور است.

تمام مالیات ارزش افزوده پرداختی به شهرداری رشت در پروژه های عمرانی هزینه می شود

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در ابتدای سفر به استان گیلان از پروژه میثاق شهرداری رشت که از محل درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده تامین مالی و بهره برداری می‌شود بازدید کرد.

نشان‌دار کردن مالیات‌ها گامی مؤثر در توزیع عادلانه منابع مالیاتی است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها را گامی مؤثر در افزایش حکمرانی مردم بر نظام مالیاتی و توزیع عادلانه منابع مالی در کشور دانست.

فهرست کالا و خدمات معاف از مالیات بر ارزش افزوده

 در راستای ابهام مطروحه به آگاهی می‌رساند؛ فهرست کالا و خدمات معاف از مالیات بر ارزش افزوده موضوع نامه شماره 589/210/د مورخ 08/01/1403 از تاریخ لازم الاجراء شدن قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده مبنای عمل است و جایگزین فهرست های قبلی این قانون خواهد بود. لازم به ذکر است با توجه به معافیت خدمات درمانی انسانی در بند (9) ماده (12) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1387 و همچنین جزء (1) بند (ب) ماده (9) قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده، کلیه مصادیق خدمات درمانی انسانی ذکر شده در نامه فوق الذکر از تاریخ لازم الاجراء شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1387 نیز معاف می‌باشد. همچنین ذکر این نکته لازم است که خدمات جراحی پلاستیک در صورتی که در راستای اهداف درمانی انسانی باشد، مشمول معافیت خدمات درمانی در نامه صدرالاشاره است.

29 آبان‏ماه، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان 1403 / بخشودگی جرایم در صورت اصلاح و تکمیل اظهارنامه

بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، چنانچه مودیان مالیاتی اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تابستان امسال را تا 29 آبان ماه اصلاح و تکمیل نمایند، از بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده برخوردار می شوند.

نشان‌دار کردن مالیات توسط مؤدیان رضایت حداکثری مردم را به همراه دارد

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی شهروندان مشاهده کنند بر اثر پرداخت مالیات پروژه‌ های عمرانی به نتیجه رسیده است احساس رضایت حداکثری از پرداخت مالیات خواهند داشت و فرار مالیاتی نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

تایید محکومیت شرکت واردکننده خودرو به پرداخت 1200 میلیارد مالیات / سازمان امور مالیاتی برنده منازعه حقوقی با شرکت واردکننده خودرو

در پی فعالیت مشکوک به فرار مالیاتی یک شرکت واردکننده خودرو، یک هزار و دویست میلیارد تومان از معوقات مالیاتی ناشی از فرار مالیاتی شرکت یادشده توسط سازمان امور مالیاتی استیفا شد که هزار میلیارد آن به واسطه مزایده‏ های صورت گرفته تسویه و مابقی مبالغ نیز در حال پیگیری واریز می باشد.

نشان‌دار کردن مالیات‌ها گامی برای شفافیت اقتصادی و توسعه مناطق محروم

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی مردم بدانند مالیات‌های آن‌ها به‌ طور مشخص در پروژه‌ های عام‌ المنفعه یا توسعه زیرساخت‌های مناطق کمتربرخوردار صرف می‌ شود، انگیزه بیشتری برای پرداخت مالیات خواهند داشت.

رشد 188 درصدی وصولی مالیات از محل کتمان درآمدها

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی از وصول 12 هزار و 340 میلیارد تومانی ناشی از جرایم عدم تسلیم اظهارنامه، کتمان درآمد، کتمان فعالیت و هزینه غیر واقعی و اصل مالیات متناظر در هفت ماهه امسال خبر داد.

تامین مالی بیش از ۱۳۰۰ پروژه زیرساختی از طریق طرح نشان‌دار کردن مالیات فراهم شد

نماینده مجلس گفت: از طریق طرح نشان‌دار کردن مالیات طی ۶ ماه گذشته بیش از ۱۳۰۰ پروژه زیرساختی در بخش‌های مختلف به مرحله اجرایی و تامین مالی رسیده است.

تعیین محل هزینه ‌کرد مالیات برای توسعه زیرساختی و بهداشتی مناطق محروم

در طرح نشاندار کردن مالیات، مالیات دهندگان می‌ توانند پروژه مدنظر خود را انتخاب کنند تا مالیاتشان در آن جا هزینه شود. به گفته نماینده بابل، با تخصیص منابع مالیاتی مودیان به پروژه ‌های استان‌های محروم به سمت عدالت در توزیع مالیات و تکمیل زیرساخت‌های بهداشتی و حمل و نقلی مناطق محروم حرکت خواهیم کرد و این موضوع یک دستاورد مهم در حکمرانی مردمی نظام مالیاتی ذیل طرح نشان‌دار کردن مالیات است.

مردم باید بدانند مالیاتشان کجا هزینه می‌شود/ باید سطح تمکین مردم برای پرداخت مالیات را افزایش دهیم

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: باید سطح تمکین مردم برای پرداخت مالیات را افزایش دهیم و به مردم پاسخ دهیم که مالیات پرداختی ایشان در کجا هزینه می‌شود.

مالیات باید معیار اعتبارسنجی افراد برای اخذ تسهیلات شود

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تکریم مودیان و تعظیم کارکنان دو رویکرد نظام مالیاتی است و اداره کل امور مالیاتی مودیان متوسط به جهت مواجهه با سطح گسترده‌تری از مودیان خاص وظیفه حساس‌تری جهت تکریم مودیان و گره‌گشایی از مردم دارد.

تخصیص منابع مالیاتی با انتخاب ۳۵۰ هزار مودی به پروژه ‌های زیرساختی کشور

کارشناس اقتصادی گفت: دولت با توانمندسازی مودیان برای اظهارنظر مستقیم در مورد نحوه مصرف درآمد‌های مالیاتی خود، فرهنگ مشارکت، شفافیت و اعتماد را بهبود می‌ بخشد.

تحقق عدالت مالیاتی، ایجاد شفافیت در مصارف مالیات و افزایش تمایل به پرداخت مالیات با طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها

یک کارشناس اقتصادی گفت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های دولت در زمینه مردمی‌سازی فرآیندهای مالیاتی، طرح نشان‌دار کردن مالیات است که طی آن به مودیان ذیل تبصره ماده 100 اجازه داده می‌شود تا نحوه مصرف مالیات پرداختی خود را تعیین کنند که خروجی این روش علاوه بر تحقق عدالت و ایجاد شفافیت برای مردم، موجب افزایش تمکین مالیاتی خواهد شد.

افزایش نظارت مردم بر مصرف مالیات‌ها با طرح نشان‏دار محل هزینه کرد مالیات

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها و اهمیت آن در تعیین محل هزینه‌کرد مالیات‌ها توسط مودیان با اولویت تخصیص به پروژه‌های مناطق محروم سخن گفت.

تحول در حکمرانی نظام مالیاتی با حضور مردم در تخصیص ۱۲ همت از منابع مالیاتی کشور

یک نماینده مجلس گفت: امسال ۱۲ هزار میلیارد تومان مالیات به ۱۹۱۵ پروژه مختلف تخصیص داده شده که ۱۳۲۳ پروژه در حوزه‌های حمل‌ونقل، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و آبرسانی به طور کامل تأمین مالی شده‌اند.

تخصیص ۱۲۰۰۰ میلیارد تومان از مالیات پرداختی به پروژه‌های دلخواه توسط خود مودیان

کارشناس اقتصادی گفت: سال جاری از طریق مشارکت ۳۵۰ هزار مودی مالیاتی در طرح نشان دار کردن مالیات ذیل تبصره 100 میزان 12 هزار میلیارد تومان جمع آوری و زمینه تامین مالی کامل ۱۳۲۳ پروژه راهبردی را در سرتاسر ایران فراهم شد.

عصر جدید حکمرانی مالیاتی در ایران با مشارکت حداکثری مردم

کارشناس حوزه سیاست‌گذاری نظام مالیاتی گفت: دولت چهاردهم با اعطای حق انتخاب به مودیان مالیاتی در مورد محله هزینه کرد مالیات ها ضمن ایفای تعهد خود به پاسخگویی و شفافیت، عصر جدید حکمرانی مالیاتی در ایران را با مشارکت حداکثری مردم رقم می‌زند.

بازدید سرزده سبحانیان از اداره کل امور مالیاتی مودیان متوسط

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور صبح امروز و طی بازدید از اداره کل امور مالیاتی مودیان متوسط و تجلیل از همکاران، در جریان روند رسیدگی به امور مودیان این اداره کل قرار گرفت.

تمرکز مالیات بر عایدی سرمایه بر مالیات ستانی از طبقه برخوردار است

مالیات بر عایدی سرمایه به عنوان ابزار مهار کننده تورم با کنترل رشد نقدینگی موجب شکوفایی و رونق اقتصاد و پیامد آن تمرکز بر مالیات ستانی از طبقه برخوردار و احیاناً سودجو و عدم تمرکز بر مشاغل خرد و تولیدی می گردد.

کشف فرار مالیاتی 7 هزار میلیارد ریالی یک مؤدی در زمینه صنایع غذایی

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی از شناسایی فرار مالیاتی 7 هزار و 357 میلیارد ریالی یک مؤدی در زمینه صنایع غذایی در استان البرز خبر داد.

هدف دولت مبارزه با فرار مالیاتی صاحبان ثروت است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای مواد (169) و (169) مکرر قانون مالیات‌های مستقیم به معنای سرکشی دولت در حساب‌های مردم نیست و این امر با هدف ممانعت از فرار مالیاتی صاحبان ثروت‌های کلان و ایجاد شفافیت در اقتصاد صورت می‌گیرد.

مهلت ارسال اظهارنامه پیش‌فرض مالیات بر ارزش افزوده دوره تابستان ۱۴۰۳ تمدید می شود

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور از تمدید مهلت ارسال (اصلاح، تکمیل و استرداد) اظهارنامه پیش‌فرض مالیات بر ارزش افزوده دوره تابستان ۱۴۰۳ خبر داد.

صدور دوازدهمین مجوز فعالیت برای شرکت معتمد ارائه‌کننده‌ خدمات مالیاتی نوع اول

سازمان امور مالیاتی کشور از صدور مجوز فعالیت برای «شرکت اعتماد پردازش سداد» به عنوان دوازدهمین شرکت معتمد ارائه‌کننده‌ خدمات مالیاتی نوع اول خبر داد.

صدور 4 همت برگ تشخیص مالیاتی برای 135 هزار واحد مسکونی و باغ ویلاهای لوکس

بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، در مجموع برای 135 هزار و 509 واحد مسکونی و باغ ویلای گران‌قیمت مشمول مالیات شده، رقمی بالغ بر 4 هزار و 436 میلیارد تومان مالیات تعیین شده است.

پرداخت 98 هزار میلیارد تومان برای رفاه مردم و آبادانی کشور در شش ماهه اول امسال

سازمان امور مالیاتی کشور، جزئیاتی از آمار پرداختی‏ های خود در قالب مالیات بر ارزش افزوده به حوزه های سلامت و رفاه مردم و همچنین توسعه و آبادانی شهرها و روستاهای کشور ارایه داده است.

صدور 7 همت برگ تشخیص مالیاتی برای 566 هزار خودروی لوکس مشمول

بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، از مجموع 566 هزار و 753 خودرو مشمول مالیات شده تعداد 235 هزار و 617 مالک تاکنون نسبت به پرداخت مالیات خود اقدام کرده اند که از آنان مبلغ 2500 میلیارد تومان (معادل 42 درصد) وصول شده است.

آزمون تعیین سطح مأموران مالیاتی بطور همزمان در سراسر کشور برگزار شد

آزمون تعیین سطح مالیاتی سال ۱۴۰۳ با همکاری مشترک سازمان سنجش آموزش کشور و سازمان امور مالیاتی کشور روز جمعه بیستم مهرماه بطور همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

اشکان هراتی سرپرست مرکز تنظیم مقررات، نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان شد

از سوی رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور " اشکان هراتی" به عنوان سرپرست مرکز تنظیم مقررات، نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان منصوب شد.

مالیات ستانی عادلانه، رویکرد نظام مالیاتی است

رئیس کل سازمان امور مالیاتی در دومین مراسم تحلیف اعضای جدید الورود جامعه مشاوران رسمی مالیاتی ایران گفت: بردار اهداف سه بازیگر اصلی نظام مالیاتی، مشاوران رسمی و مودیان برای مالیات ستانی عادلانه باید هم راستا باشد.

حاکمیت داده و هوشمند سازی، دستور کار نظام مالیاتی/ تاکید رئیس جمهور بر اجرای ماده 169 قانون مالیات های مستقیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: تاکید رئیس جمهور بر اجرای مواد 169 و 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم است، چرا که ایشان معتقدند اگر این دو ماده با دقت اجرا شوند طیف وسیعی از مشکلات اطلاعاتی و اقتصادی کشور مرتفع خواهند شد.

داده‌محوری و هوشمندسازی نظام مالیاتی، رویکرد اصلی نظام مالیاتی

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور داده محوری و هوشمندسازی نظام مالیاتی را را رویکرد اصلی نظام مالیاتی دانست و گفت: موفقیت و دستاوردهای محسوس سازمان امور مالیاتی، وام‌دار همراهی و همدلی همکاران و مؤدیان است.

اطلاعیه‌ مربوط به «تمدید مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات هر پروانه صادراتی سال 1402 تا پایان مهر ماه 1403»

بر اساس مصوبات بیست و دومین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات مورخ 19/04/1403:      با توجه به پایان مهلت ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال 1402 در پایان روز 31 تیر ماه 1403، مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات هر پروانه صادراتی سال 1402 به مدت 3 ماه (تا حداکثر تا پایان روز سی ام مهر ماه 1403) با رعایت مهلت قانونی 15 ماه با بهره مندی از معافیت مالیاتی تمدید می‌گردد. لازم به ذکر است: 1- پس از این تاریخ مهلت بازگشت ارز حاصل از صادرات سال 1402 تمدید نخواهد شد. 2- پس از پایان مهلت زمانی یادشده، درصد رفع تعهد ارزی سال 1402 صادرکنندگان کالا جهت اعمال معافیت‌های مالیاتی، محاسبه خواهد شد.  

ایجاد سازوکار همکاری مشترک اعضای بریکس در حوزه مالیاتی / اعلام آمادگی ایران برای به اشتراک گذاری تجربیات

رؤسای سازمان‌های مالیاتی کشورهای عضو گروه بریکس در نشست سالانه خود درباره ایجاد سازوکار همکاری مشترک در حوزه مالیاتی توافق و از ایجاد دبیرخانه دائمی استقبال کردند.

نشست روسای سازمان‌های مالیاتی عضو بریکس در مسکو

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور جهت شرکت در نشست روسای سازمان‌های مالیاتی عضو بریکس به روسیه سفر کرد و مورد استقبال دیمیتری نیکلایویچ چرنیشنکو معاون نخست وزیر روسیه قرار گرفت.

اطلاعیه شماره 48- خلاصه عملکرد مؤدیان در سامانه مؤدیان مربوط به دوره دوم سال 1403

با عنایت به مفاد ماده ۳ قانون تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، مشمولین عضو سامانه مؤدیان موظفند اظهارنامه پیش‌فرض ارزش‌افزوده دوره دوم سال ۱۴۰۳ را که توسط سازمان امور مالیاتی کشور و با استفاده از اطلاعات موجود در سامانه مؤدیان تهیه شده را بر اساس اطلاعات خارج از سامانه مودیان حسب مورد اصلاح یا تکمیل و مسترد نمایند؛  در این راستا سازمان امور مالیاتی کشور در فاز اول برای این دوره مالیاتی نسبت به تولید خلاصه عملکرد دوره دوم سال ۱۴۰۳ به شرح ذیل اقدام نموده که از طریق بخش «اظهارنامه» در کارپوشه مؤدیان محترم در سامانه مؤدیان قابل دسترس می‏باشد: اطلاعات خرید و فروش صورتحساب‌های الکترونیکی اصلی ثبت شده در کارپوشه مودی با تاریخ صدور در دوره دوم سال ۱۴۰۳ و لحاظ آثار مالیاتی مربوط به صورتحساب الکترونیکی ارجاعی برای این صورت‌حساب‌ها در جداول (الف) و (ب) نمایش داده شده است. در این مرحله اصلاح یا تکمیل یا ویرایش اطلاعات خارج سامانه برای جداول مذکور امکان‏پذیر نمی‏‌باشد. اطلاعات دستگاه کارتخوان یا درگاه پرداخت الکترونیکی نمایش داده نشده و در فرم اظهارنامه پیش‌فرض در اختیار مؤدیان محترم قرار خواهد گرفت. آثار مالیاتی صورتحساب الکترونیکی ارجاعی که اولین صورتحساب الکترونیکی مرجع آن مربوط به تاریخ قبل از ۰۱/۰۴/۱۴۰۳ و بعد از 01/10/1402  باشد؛ در جداول (ج) و (د) نمایش داده شده است. مقتضی است که مؤدیان با مراجعه به «فرم خلاصه عملکرد سامانه مؤدیان دوره دوم ۱۴۰۳» از وضعیت صورتحساب‌های الکترونیکی خود مطلع شده و در صورت لزوم در فرصت باقی‌مانده تا تاریخ ۲۱/۰۷/۱۴۰۳، نسبت به صدور و ثبت صورتحساب‌های اصلی و یا ارجاعی حسب مورد مربوط به دوره مالیاتی دوم سال ۱۴۰۳ (فصل تابستان) اقدام نمایند.

اطلاعیه شماره 46- رفع برخی ابهامات پیرامون اعلامیه‌‌های واردات

  با عنایت به سؤالات و ابهامات مودیان محترم مالیاتی در خصوص اعلامیه‌های واردات به استحضار می‏رساند؛ اعلامیه‌های واردات تنها برای اظهارنامه‌های گمرکی با وضعیت "پروانه شده"، در کارپوشه مؤدیان ثبت خواهد شد. تاریخ و زمان صدور اعلامیه‌های واردات برابر با «تاریخ شماره رسید» مندرج در جدول «شرح حسابداری» اظهارنامه گمرکی مؤدیان محترم می‌باشد و «تاریخ ثبت اظهارنامه گمرکی(تاریخ کوتاژ)» ملاک عمل نخواهد بود. لذا در صورت عدم درج تاریخ شماره رسید در اظهارنامه گمرکی صادره توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران، اعلامیه واردات مربوطه، در کارپوشه مؤدیان ثبت نمی‌گردد. آثار مالیاتی مربوط به هر اظهارنامه گمرکی و همچنین اعلامیه‌های واردات، بر اساس «تاریخ شماره رسید» یا همان «تاریخ و زمان صدور» اعلامیه‌های واردات در دوره‌های مالیات بر ارزش‌افزوده برای مؤدیان محترم، لحاظ می‌گردد. به طور مثال درصورتی‌که «تاریخ ثبت اظهارنامه گمرکی (تاریخ کوتاژ)» در دوره زمستان و «تاریخ شماره رسید» در دوره بهار باشد؛ آثار مالیاتی مربوط به اظهارنامه گمرکی مذکور در دورة بهار لحاظ خواهد شد. باتوجه به اینکه «نرخ مالیات و عوارض» مندرج در برخی از اظهارنامه‌های گمرکی مربوط به دوره بهار، منطبق با نرخ مالیات و عوارض موضوع ماده (۷)، ماده (۹) و ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ نبوده‌ است؛ لذا مجموع مالیات و عوارض پرداختی مربوط به این اظهارنامه‌های گمرکی در ردیف «سایر اعلامیه‌های واردات مبتنی بر اظهارنامه‌های گمرکی» در جدول (ب) اظهارنامه پیش‌فرض مالیات بر ارزش افزوده دوره بهار سال ۱۴۰۳، بارگذاری شده‌است. در مواردی که اظهارنامه‌های گمرکی با وضعیت «پروانه‌شده» بابت دوره بهار ۱۴۰۳ و زمستان ۱۴۰۲ وجود دارد که تاکنون با رعایت موارد فوق و مطابق تبصره (۲) ماده (۵) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان به سازمان امور مالیاتی واصل نشده و در اعلامیه مربوطه در کارپوشه مؤدیان درج نشده‌است؛ مؤدیان محترم می‌توانند «پرداختی لحاظ‌نشده» مورد ادعای خود بابت «مالیات بر ارزش افزوده پرداخت‌شده بابت واردات در دوره زمستان سال ۱۴۰۲ و دوره بهار سال ۱۴۰۳» را در جدول (د) اظهارنامه‌ی پیش فرض مالیات برارزش افزوده دوره بهار ۱۴۰۳ وارد نمایند. لازم‌به ذکر است که در صورت احراز «خلاف واقع‌بودن مقدار مورد ادعای مؤدی در این ردیف»، این اقدام مشمول جرایم موضوع بند ب ماده (۳۶) و ماده (۳۷) قانون مالیات‌بر ارزش‌افزوده خواهد بود.

الزام صاحبان مشاغل با فروش بالای 144 میلیارد ریال به صدور صورتحساب الکترونیکی از اول مهرماه

سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: مؤدیان اشخاص حقیقی که فروش خالص کالا و خدمات آنها تا پایان خرداد سال جاری به 144 میلیارد ریال برسد، از ابتدای مهرماه امسال مکلف به صدور انواع صورتحساب الکترونیکی حسب مقررات مربوطه و ثبت آن در سامانه مودیان می‌‌باشند.

طرح‌های سرمایه‌گذاری اولویت‌دار ملی از اعتبار مالیاتی برخوردار می‌شوند

بنابر اعلام سازمان امور مالیاتی کشور و به استناد مصوبه اخیر هیئت وزیران، طرح‌های سرمایه‌گذاری اولویت‌دار ملی از اعتبار مالیاتی برخوردار می‌شوند.

💾

اطلاعیه شماره 47- درخصوص الزام مودیان اشخاص حقیقی مطابق ماده 14 مکرر به صدور صورتحساب الکترونیکی از 1403/07/01

       پیرو اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص شرایط صدور صورتحساب الکترونیکی توسط اشخاص حقیقی مورخ 1402/09/29 و با عنایت به نصاب مقرر در ماده ۱۴ مکرر قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان و تبصره ۱ آن، چنانچه فروش هر مودی شخص حقیقی در طی سال از نصاب مقرر در ماده مزبور عبور نماید، از ابتدای دومین دوره بعد از اتمام دوره عبور فروش سالانه از نصاب مقرر، ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی می‌باشد. بنابراین مودیان اشخاص حقیقی (صاحبان مشاغل) که فروش خالص کالا و خدمات آنها تا پایان خرداد سال ۱۴۰۳ به ۱۴۴ میلیارد ریال برسد، از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۳ ( 1403/07/01) مکلف به صدور انواع صورتحساب الکترونیکی حسب مقررات مربوطه و ثبت آن در سامانه مودیان می‌باشند.       شایان ذکر است صرفاً برای کلیه مودیانی که عرضه کننده کالا و خدمات واحد هستند یا کالاها و خدمات مورد عرضه آنها مشمول نرخ مالیات بر ارزش افزوده یکسان می‌باشد، علاوه بر صورتحساب الکترونیکی نوع یک و ۲ ، رسید دستگاه کارتخوان بانکی یا درگاه پرداخت الکترونیکی نیز در حکم صورتحساب الکترونیکی است.       در ضمن مراتب فوق مانع از صدور صورتحساب الکترونیکی نوع 1 و یا 2 ، توسط صاحبان مشاغل با فروش سالانه کمتر از نصاب مذکور که طبق سایر قوانین مکلف به صدور صورت حساب الکترونیکی شده‌اند نخواهد بود.  

تمدید تفویض اختیار بخشودگی جرائم مالیاتی/ تسری بخشودگی به پرونده های مطرح در هیات های حل اختلاف مالیاتی

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور از تمدید تفویض اختیار بخشودگی جرائم مالیاتی و تسری آن به پرونده های مطرح در هیات های حل اختلاف مالیاتی خبر داد.

انتخاب محل هزینه کرد مالیات توسط مؤدیان/ 350 هزار نفر از اصناف مالیات خود را نشان‌دار کردند!

براساس اعلام روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور تاکنون نزدیک به 350 هزار نفر از اصناف در سال جاری اقدام به انتخاب محل خرج کرد مالیات‌های پرداختی خود کردند.

شناسایی فرار مالیاتی 2 هزار و 500 میلیارد تومانی در بخش معدن کرمان

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی 64 مودی دارای کتمان فروش در استان کرمان خبر داد و گفت: در مجموع بالغ بر 2 هزار و 500 میلیارد تومان فرار مالیاتی در این زمینه شناسایی و برگ تشخیص مالیات مربوطه صادر شده است.

تشکیل دفتر حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور از تشکیل دفتر حسابرسی سیستمی و ریسک و تمکین مالیاتی در این سازمان به منظور تکمیل زنجیره ارائه خدمات مالیاتی فناورانه و محاسبه و مطالبه مالیات به صورت سیستمی خبر داد.

مهم‌ترین راهکار مقابله با فرار مالیاتی شفافیت است که از طریق سامانه مؤدیان محقق می‌شود

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین راهکار مقابله با فرار مالیاتی شفافیت است که از طریق سامانه مؤدیان و اجرای کامل آن محقق خواهد شد و تحولی بزرگ در مبارزه با فراریان مالیاتی دانه درشت و تحول در نظام مالیاتی رقم خواهد زد.

سازمان امور مالیاتی در دهمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات‌ شایسته تقدیر شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اهدا لوحی از رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در راستای هوشمندسازی نظام مالیاتی تقدیر و قدردانی کرد. 

اطلاعیه ۲۵ شهریورماه آخرین مهلت‌ استفاده فعالان اقتصادی از بخشودگی جرائم مالیاتی

با توجه به تسهیلات در نظر گرفته شده مبنی بر تفویض اختیار بخشودگی صددرصدی جرائم مالیاتی به ادارات کل امور مالیاتی ، مودیانی که دارای بدهی مالیات قطعی شده می باشند حداکثر تا تاریخ  25/06/1403 فرصت دارند با پرداخت بدهی مالیاتی خود از تسهیلات برای بخشودگی جرایم تا صددرصد بهره مند شوند. بدیهی است پس از تاریخ فوق ادارات امور مالیاتی در راستای قوانین و مقررات مالیاتی نسبت به وصول بدهی های قطعی مالیاتی اعم از اصل و جرایم متعلقه با استفاده از ابزارهای قانونی اقدام خواهند نمود.

💾

۲۵ شهریور؛‌ آخرین مهلت‌ استفاده فعالان اقتصادی از بخشودگی جرائم مالیاتی

براساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، مؤدیانی که تا تاریخ 25 شهریور کلیه بدهی مالیاتی خود را پرداخت نمایند مشمول بخشودگی جرائم قابل بخشش قرار خواهند گرفت.

💾

لیست داروهای وارداتی مشمول «حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده یک درصدی» ابلاغ شد

معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیأت وزیران در خصوص تعیین داروهای وارداتی مشمول حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده یک درصدی را ابلاغ کرد.

برقراری آرامش تولید و تجارت، مهم‌ترین وظیفه دولت در ازای مالیات‌ستانی

رئیس جمهور با اشاره به بستر سازی مهم دولت‌ها برای ارتقا سطح تولید و تجارت گفت: دوام و قوام دولت به رونق صنعت، تولید و تجارت است؛ اگر تولید و تجارت نباشد یا رونق نداشته باشد، دولت هم دوام و رونق نخواهد داشت. دولت باید در ازای مالیاتی که از بخش تولید اخذ می‌کند، امنیت بخش تولید و تجارت را حفظ و ارتقا دهد.

تا سقف ده میلیارد ریال برای اشخاص حقیقی و تا سقف سی میلیارد ریال برای اشخاص حقوقی

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی از تفویض اختیار بخشودگی جرائم مالیاتی قابل بخشش تا سقف ده میلیارد ریال برای اشخاص حقیقی و تا سقف سی میلیارد ریال برای اشخاص حقوقی به مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور خبر داد.

💾

با اجرای سامانه مؤدیان به دنبال عدالت مالیاتی و تحقق درآمدها هستیم

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: از طریق به‌کارگیری نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، شناسایی فراریان مالیاتی و هم‌زمان برقراری بیش از پیش عدالت مالیاتی را دنبال می‌کنیم.

بار اثبات تائید یا رد صحت اطلاعات سامانه‌های مالیاتی بر عهده ادارات کل امور مالیاتی است

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای نحوه رسیدگی به اعتراض اشخاص نسبت به اطلاعات و اطلاعیه‌های خرید و فروش و بارنامه در فرایند حسابرسی و دادرسی مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده را اعلام کرد.

💾

خارج از اختیار بودن انجام تکالیف توسط مودیان نباید منجر به ایجاد محدودیت برای اعمال مشوق های قانونی شود

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: خارج از اختیار بودن انجام تکالیف توسط مؤدیان نباید منجر به ایجاد محدودیت برای اعمال مشوق‌های قانونی به ایشان شود.

💾

فهرست کالاهای دستی تولید داخل معاف از مالیات و عوارض ارزش افزوده

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، فهرست کالاهای دستی تولید داخل معاف از مالیات و عوارض ارزش افزوده موضوع جزء بند (الف) ماده (9) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400 را ابلاغ کرد.

💾

ثبت اعلامیه‌های واردات صرفاً برای اظهارنامه‌های گمرکی با وضعیت "پروانه‌شده"

براساس اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور، اعلامیه‌های واردات تنها برای اظهارنامه‌های گمرکی با وضعیت "پروانه‌شده" در کارپوشه مؤدیان ثبت خواهد شد.

💾

افزایش هزار نفری شركت كنندگان آزمون جامعه مشاوران رسمی مالیاتی/ مشاوران رسمی مالیاتی كمك حال تولیدكننده

رئیس کل سازمان امور مالیاتی با اشاره به نقش مشاوران رسمی مالیاتی در روند تولید و انجام تکالیف مالیاتی مودیان گفت: امسال هزار نفر بیشتر از سال قبل در آزمون جامعه مشاوران رسمی مالیاتی شرکت کردند.

کدگذاری دو میلیون و ۶۰۰ هزار کالا و خدمات

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در نشست مشترک با اعضای کمیسیون مالیاتی اتاق بازرگانی ایران، گفت: در راستای اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، دو میلیون و ۶۰۰ هزار کالا کدگذاری شده که شرایط پیش‌بینی پذیر بودن اقتصاد را برای تعداد کثیری از فعالان اقتصادی فراهم می کند.

معافیت 100 درصدی درآمد اجاره قراردادهای مسکونی سه ساله از مالیات

مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: با توجه به آنکه برخی از تبصره‌های ماده (53) قانون مالیات‌های مستقیم که مربوط به معافیت‌های مالیاتی اجاره نامه‌ها می‌شوند امسال مصوب شده‌اند، لذا آثار مالیاتی این احکام مربوط به عملکرد سال 1403 در سال آتی رسیدگی خواهد شد.

سقف مجموع معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی 75 و اشخاص حقوقی 750 میلیارد تومان

بر اساس ابلاغ قانون اصلاح تبصره های ۶ و ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۳، سقف مجموع معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی 75 میلیارد تومان و برای اشخاص حقوقی 750 میلیارد تومان تعیین شده است.

شناسایی 3 هزار و 700 پزشک متخلف در سال 1402

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی از شناسایی3 هزار و 700 پزشک متخلف که به جای استفاده از دستگاه کارتخوان نسبت به اخذ وجه نقد و یا اجبار بیماران به واریز وجه به حساب های بانکی معرفی شده از سوی آنها اقدام نموده بودند خبر داد.

از آزادگان سرافراز سازمان امور مالیاتی کشور تجلیل شد

به مناسبت گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اهدای لوح سپاس از مقام شامخ و رفیع آزادگان سرافراز سازمان تجلیل به عمل آورد.

قابل توجه مودیان مالیات بر ارزش افزوده پیرامون اظهارنامه پیش‌فرض دوره بهار ۱۴۰۳

نظر به ابهامات و سوالات مکرر مؤدیان محترم پیرامون اظهارنامه پیش‌فرض دوره بهار ۱۴۰۳ (موضوع ماده ۳ قانون تسهیل تکالیف مؤدیان)، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند:   ۱- در مواردی که مؤدیان محترم در مهلت قانونیِ تکمیل و استرداد اظهارنامه (1403/05/31)، پس از تأیید نهایی اظهارنامه (اخذ کدرهگیری) و همچنین صدور قبض مربوطه، اقدام به ایجاد اظهارنامه جدید ‌نمایند؛ در صورت تأیید اظهارنامه جدید، آثار مالیاتی متعلق به اظهارنامه و قبض مربوط به نسخه‌های قبلی، بلا اثر شده و آخرین نسخه از اظهارنامه‌ تسلیمی از حیث آثار مالیاتی ملاک عمل خواهد بود.   ۲- در مواردی که مؤدیان محترم، پس از پرداخت قبض مربوط به اظهارنامه‌ تسلیمی در دوره جاری، به صورت مجدد اقدام به ایجاد و تکمیل و استرداد اظهارنامه نمایند؛ پرداختیِ اولیه مؤدی، به‌عنوان «علی الحساب پرداختی» وی لحاظ شده و از بدهکاری آنها در قبوض جدید و صادرشده کسر خواهد شد.   ۳- در مواردی نظیر حق‌العمل‌کاری واردات و ... که علی‌رغم محّق‌نبودن مؤدیان محترم، بستانکارهایی به‌صورت پیش‌فرض برای آنها لحاظ شده‌است؛ مؤدیان محترم موظفند که به منظور «پرهیز از اعمال جریمه بند ب ماده ۳۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در اظهارنامه و ذیل ردیف آخر جدول (ج) اقدام به کسر و تعدیل بستانکاری خود نمایند.   سازمان امور مالیاتی کشور

قابل‌توجه مودیان مالیات بر ارزش افزوده پیرامون اظهارنامه پیش‌فرض دوره بهار ۱۴۰۳

نظر به ابهامات و سوالات مکرر مؤدیان محترم پیرامون اظهارنامه پیش‌فرض دوره بهار ۱۴۰۳ (موضوع ماده ۳ قانون تسهیل تکالیف مؤدیان)، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند: ۱- در مواردی که مؤدیان محترم در مهلت قانونیِ تکمیل و استرداد اظهارنامه (1403/05/31)، پس از تأیید نهایی اظهارنامه (اخذ کدرهگیری) و همچنین صدور قبض مربوطه، اقدام به ایجاد اظهارنامه جدید ‌نمایند؛ در صورت تأیید اظهارنامه جدید، آثار مالیاتی متعلق به اظهارنامه و قبض مربوط به نسخه‌های قبلی، بلا اثر شده و آخرین نسخه از اظهارنامه‌ تسلیمی از حیث آثار مالیاتی ملاک عمل خواهد بود. ۲- در مواردی که مؤدیان محترم، پس از پرداخت قبض مربوط به اظهارنامه‌ تسلیمی در دوره جاری، به صورت مجدد اقدام به ایجاد و تکمیل و استرداد اظهارنامه نمایند؛ پرداختیِ اولیه مؤدی، به‌عنوان علی الحساب پرداختی وی لحاظ شده و از بدهکاری آنها در قبوض جدید و صادرشده کسر خواهد شد. ۳- در مواردی نظیر حق‌العمل‌کاری واردات و ... که علی‌رغم محّق‌نبودن مؤدیان محترم، بستانکارهایی به‌صورت پیش‌فرض برای آنها لحاظ شده‌است؛ مؤدیان محترم موظفند که به منظور «پرهیز از اعمال جریمه بند ب ماده ۳۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در اظهارنامه و ذیل ردیف آخر جدول (ج) اقدام به کسر و تعدیل بستانکاری خود نمایند. سازمان امور مالیاتی کشور

قابل توجه مودیان مالیات بر ارزش افزوده پیرامون اظهارنامه پیش‌فرض دوره بهار ۱۴۰۳

نظر به ابهامات و سوالات مکرر مؤدیان محترم پیرامون اظهارنامه پیش‌فرض دوره بهار ۱۴۰۳ (موضوع ماده ۳ قانون تسهیل تکالیف مؤدیان)، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند:   ۱- در مواردی که مؤدیان محترم در مهلت قانونیِ تکمیل و استرداد اظهارنامه (1403/05/31)، پس از تأیید نهایی اظهارنامه (اخذ کدرهگیری) و همچنین صدور قبض مربوطه، اقدام به ایجاد اظهارنامه جدید ‌نمایند؛ در صورت تأیید اظهارنامه جدید، آثار مالیاتی متعلق به اظهارنامه و قبض مربوط به نسخه‌های قبلی، بلا اثر شده و آخرین نسخه از اظهارنامه‌ تسلیمی از حیث آثار مالیاتی ملاک عمل خواهد بود.   ۲- در مواردی که مؤدیان محترم، پس از پرداخت قبض مربوط به اظهارنامه‌ تسلیمی در دوره جاری، به صورت مجدد اقدام به ایجاد و تکمیل و استرداد اظهارنامه نمایند؛ پرداختیِ اولیه مؤدی، به‌عنوان «علی الحساب پرداختی» وی لحاظ شده و از بدهکاری آنها در قبوض جدید و صادرشده کسر خواهد شد.   ۳- در مواردی نظیر حق‌العمل‌کاری واردات و ... که علی‌رغم محّق‌نبودن مؤدیان محترم، بستانکارهایی به‌صورت پیش‌فرض برای آنها لحاظ شده‌است؛ مؤدیان محترم موظفند که به منظور «پرهیز از اعمال جریمه بند ب ماده ۳۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در اظهارنامه و ذیل ردیف آخر جدول (ج) اقدام به کسر و تعدیل بستانکاری خود نمایند.   سازمان امور مالیاتی کشور

قابل توجه مودیان مالیات بر ارزش افزوده پیرامون اظهارنامه پیش‌فرض دوره بهار ۱۴۰۳

نظر به ابهامات و سوالات مکرر مؤدیان محترم پیرامون اظهارنامه پیش‌فرض دوره بهار ۱۴۰۳ (موضوع ماده ۳ قانون تسهیل تکالیف مؤدیان)، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند:   ۱- در مواردی که مؤدیان محترم در مهلت قانونیِ تکمیل و استرداد اظهارنامه (1403/05/31)، پس از تأیید نهایی اظهارنامه (اخذ کدرهگیری) و همچنین صدور قبض مربوطه، اقدام به ایجاد اظهارنامه جدید ‌نمایند؛ در صورت تأیید اظهارنامه جدید، آثار مالیاتی متعلق به اظهارنامه و قبض مربوط به نسخه‌های قبلی، بلا اثر شده و آخرین نسخه از اظهارنامه‌ تسلیمی از حیث آثار مالیاتی ملاک عمل خواهد بود.   ۲- در مواردی که مؤدیان محترم، پس از پرداخت قبض مربوط به اظهارنامه‌ تسلیمی در دوره جاری، به صورت مجدد اقدام به ایجاد و تکمیل و استرداد اظهارنامه نمایند؛ پرداختیِ اولیه مؤدی، به‌عنوان «علی الحساب پرداختی» وی لحاظ شده و از بدهکاری آنها در قبوض جدید و صادرشده کسر خواهد شد.   ۳- در مواردی نظیر حق‌العمل‌کاری واردات و ... که علی‌رغم محّق‌نبودن مؤدیان محترم، بستانکارهایی به‌صورت پیش‌فرض برای آنها لحاظ شده‌است؛ مؤدیان محترم موظفند که به منظور «پرهیز از اعمال جریمه بند ب ماده ۳۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در اظهارنامه و ذیل ردیف آخر جدول (ج) اقدام به کسر و تعدیل بستانکاری خود نمایند.   سازمان امور مالیاتی کشور

31 مردادماه آخرین مهلت اصلاح، تکمیل و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار

بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، مهلت اصلاح، تکمیل و استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1403، روز چهارشنبه 31 مردادماه پایان می یابد.

آیین رونمایی از یادمان شهدای سازمان امور مالیاتی کشور

طی مراسمی با حضور رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور و مشاور و نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور ایثارگران از یادمان شهدای گران‌قدر سازمان امور مالیاتی کشور رونمایی شد.

برپایی میزهای خدمت؛ مشق حضور مسئولان در میان مردم

ایجاد تعامل و ارتباطات اثربخش، روان و بدون واسطه بین مردم و دستگاه‌های اجرایی زمینه‌ساز مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها محسوب می‌شود. برپایی مراکز ارتباط مردمی و میزهای خدمت از جمله ابزارهایی است که می‌تواند به برقراری تعامل و ارتباط سازنده میان نهادهای دولتی و مردم انجامیده و از این حیث منشأ اعتماد میان مردم و دستگاه‌های اجرایی دولتی محسوب شود. از این رو سازمانی می‌تواند داعیه برقراری تعامل مؤثر و ارتباط کارآمد با مخاطبان و ذی‌نفعان خود را داشته باشد که ایجاد مراکز ارتباط مردمی قوی و پویا برای رسیدگی به مطالبات مردمی، پاسخگویی به سؤالات و ابهامات مراجعه‌کنندگان و رفع مشکلات ایشان را در اولویت پیشبرد امور مربوطه قرار داده باشد. در این میان استقرار میزهای خدمت یکی از مؤثرترین و کارآمدترین ابزارهای برقراری ارتباط به منظور ارائه خدمت به مردم و فعالان اقتصادی به صورت چهره به چهره و بی واسطه با حداکثر بازدهی در قیاس با دیگر روش‌های برقراری ارتباط با مخاطب ارزیابی می‌شود. سازمان امور مالیاتی کشور در سال‌های اخیر و در راستای اجرای مؤثر رویکرد مؤدی مداری و تکریم مؤدیان و تسهیل و تسریع در انجام امور ایشان و همچنین استمرار همکاری و تعامل با فعالان اقتصادی، میزهای خدمت‌ متعددی جهت پاسخگویی به سؤالات و ابهامات مالیاتی کسبه و بازاریان در پایتخت و در نقاط مختلف کشور و به همت ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور برپا کرده است. در سال گذشته بیش از 1875 میز خدمت در سراسر کشور توسط این سازمان برای حل مشکلات مؤدیان و استماع دغدغه‌های اصناف و بازاریان در سراسر کشور برپا شده است که از این تعداد 1609 میز خدمت در استان‌ها و 266 میز خدمت در پایتخت استقرار یافته است. همچنین از ابتدای اردیبهشت ماه تا اواسط مردادماه سال جاری نیز تعداد 2651 میز خدمت و نشست هم‌اندیشی به همت سازمان امور مالیاتی کشور برای بهره‌مندی مودیان در سراسر کشور برگزار شده است. در اخیرترین مورد نیز در بازه زمانی6 لغایت 15 مردادماه 1403 تعداد 235 میز خدمت برای تکریم مؤدیان و همچنین پاسخگویی به سؤالات و ابهامات ایشان از جانب ادارات کل امور مالیاتی شهر و استان تهران برای اتحادیه‌ها و اصناف برگزار شده است. بر این اساس در بازه زمانی فوق 38 میز خدمت توسط اداره کل امور مالیاتی جنوب تهران برای اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد، چینی، بلور و لوستر تهران، درودگران و مبل‌سازان تهران، بنکداران مواد غذایی تهران، اتحادیه میخ و قفل و لولا، فروشندگان دوچرخه، موتورسیکلت و لوازم یدکی تهران، آجیل و خشکبار، حق‌العمل‌کاران میوه و تره بار برگزار شده است. در همین بازه زمانی 12 میز خدمت به همت اداره کل امور مالیاتی شرق تهران با هدف پاسخگویی به سؤالات و رفع ابهامات اتحادیه تعمیرکاران خودرو، فروشندگان لاستیک، مشاورین املاک، قنادان، اتحادیه کباب و حلیم، اتحادیه سوپر مارکت، اتحادیه آرایشی، لاستیک و تعویض روغن، رستوران و چلوکباب برپا شد. همچنین 109 میز خدمت توسط اداره کل امور مالیاتی مرکز تهران جهت ارائه خدمات به اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین آلات، طاقه فروشان پارچه، تولید و فروشندگان پوشاک تهران، تولیدکنندگان و فروشندگان کالای کشباف، تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم الکتریکی، طلا، جواهر، نقره و سکه تهران، فروشندگان دستگاه‌های صوتی و تصویری برگزار شده است. در بازه زمانی مذکور تعداد 5 میز خدمت نیز از جانب اداره کل امور مالیاتی غرب تهران برای اتحادیه اغذیه فروشان، بستنی و آبمیوه، ساختمان دکتر هوشیار، ساختمان فرهنگ، ساختمان وردآورد و یک میز خدمت توسط اداره کل امور مالیاتی شمال تهران جهت ارائه خدمت به اتحادیه صنف دارندگان نمایشگاه‌ها و فروشندگان اتومبیل استقرار یافته است. محمدهادی سبحانیان، رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در این رابطه با تأکید بر استفاده از ظرفیت میز خدمت در ارتباط با مردم، تکریم مؤدیان را اولویت اول سازمان امور مالیاتی می‌داند و می‌گوید: برپایی و استقرار میز خدمت و تقویت حضور میدانی جهت رفع مشکلات فعالان اقتصادی، گفتمان جدید نظام مالیاتی است و بعنوان الگوی مصداقی در چارچوب رویکرد مؤدی مداری و در راستای تسریع و تسهیل امور مؤدیان، در دستور کار نظام مالیاتی در دوره تحولی جدید قرار گرفته و با توجه به استقبال بسیار خوب اتحادیه‌ها و صنوف و مؤدیان مالیاتی، این موضوع تداوم خواهد یافت.

نحوه مصرف مالیات پرداختی مودیان مشمول تبصره ماده 100 با انتخاب مستقیم خودشان انجام خواهد شد

حمید بهزادی بخش دستیار مردمی‌سازی رئیس سازمان امور مالیاتی در رابطه با حکمرانی مردم در فرآیند تخصیص مالیات گفت: مهم‌ترین گام در جهت مشارکت مستقیم مودیان در تصمیم‌گیری برای مصرف مالیات پرداختی مودیان مشمول تبصره ماده 100 برداشته شده و از این پس با انتخاب مستقیم مودیان، مصرف مالیات‌شان تعیین خواهد شد.

نحوه اعلام مغایرت در مبالغ اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده با اطلاعات موجود در کارپوشه سامانه مودیان

سازمان امور مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه ای، نحوه اعلام مغایرت در مبالغ اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره بهار 1403 با اطلاعات موجود در کارپوشه سامانه مودیان را مشخص کرد.

صدور مجوز نوع اول برای یازدهمین شرکت معتمد ارائه‌کننده‌ خدمات مالیاتی

رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان از صدور مجوز فعالیت برای شرکت «معتمد ملل شریف» به عنوان یازدهمین شرکت معتمد ارائه‌کننده‌ خدمات مالیاتی نوع اول خبر داد.

اطلاعیه شماره 45- اعلام مغایرت اطلاعات سامانه مودیان با اطلاعات اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره بهار 1403

 درراستای تسریع و تسهیل ارزیابی ادعای برخی از مودیان محترم مالیاتی مبنی بر وجود مغایرت در مبالغ ستون‏های "اطلاعات بارگذاری شده از سامانه مودیان" و "مبالغ مالیات و عوارض" هر ردیف از اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره بهار  سال1403 با اطلاعات صورتحساب‌های خرید و فروش در کارپوشه هایشان،  مودیان می بایست ضمن تکمیل فرم ابلاغی نسبت به ارسال آن از طریق اداره کل امور مالیاتی ذیربط اقدام نمایند.

💾

اتمام پروژه های نیمه تمام در دستور کار نظام مالیاتی/ 1164 پروژه با انتخاب مودیان تامین اعتبار شد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص آنکه از آغاز اجرای «طرح نشان‌دارکردن مالیات‌ها» تا پایان روز 14 مردادماه، بیش از 300 هزار مؤدی در قالب فرم «تبصره ماده 100» شرکت کرده‌اند، گفت: از میان 1891 طرح و پروژه در حال اجرا 1164 طرح از محل پرداخت‌های مالیاتی مودیان و با انتخاب آن‌ها به طور کامل تامین اعتبار شده است.

محل هزینه مالیات به مؤدیان گفته شود

یک نماینده مجلس می‌گوید: مؤدیان علاقه‌مند هستند علاوه بر پرداخت مالیات، از محل خرج‌کرد این مالیات‌ها نیز باخبر باشند. این اطلاع‌رسانی به آن‌ها کمک می‌کند ناظر و شاهد بر نحوه هزینه‌کرد این منابع باشند و بهتر درک کنند پول‌های پرداختی‌شان در کجا هزینه می‌شود. آگاهی از این موضوع می‌تواند تأثیر مثبتی بر نگرش مؤدیان داشته باشد و حس مشارکت و مسئولیت‌پذیری را در آن‌ها تقویت کند.

ابزار انگیزشی برای مردم جهت تامین مالی مستقیم پروژه‌های توسعه‌ای و عمرانی مدنظر مالیات‌پردازان

نادرقلی ابراهیمی نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مصوبه اخیر هیئت وزیران در خصوص مشارکت مالیات‌دهندگان در زمینه انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات پرداختی‌شان به عنوان ابزاری برای ایجاد انگیزه در مالیات‌دهندگان عمل خواهد کرد و درآمدهای مالیاتی را بیش از پیش به سمت پروژه‌های توسعه‌ای و عمرانی سوق می‌دهد.

اختیار به مالیات دهندگان برای هزینه کردن مالیات، انگیزه در پرداخت مالیات را بیشتر می‌کند

نماینده مردم «اراک و کمیجان و خنداب» در مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه مودی مالیاتی مشمول تبصره ماده 100 بتواند تعیین کند که مالیات پرداختی‌اش در حوزه‌های عمرانی، زیرساختی یا سلامت استفاده شود یک نوع انگیزه دهی به مردم برای پرداخت مالیات‌های درست دقیق و به موقع است.

پذیرفته شدگان آزمون استخدامی تا 20 مردادماه به ادارات مالیاتی مراجعه کنند

سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: پذیرفته ‌شدگان استخدام پیمانی این سازمان، می‌بایست با در دست داشتن مدارک لازم تا روز شنبه بیستم مردادماه سال جاری به ادارات کل امور مالیاتی مربوطه مراجعه کنند.

اصلاح نظام مالیاتی به نفع مردم با تعیین نحوه هزینه‌کرد مالیات توسط مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده100

یک عضو اتاق بازرگانی درمورد نشان‌دار کردن مالیات مودیان گفت: یکی از اقدامات خوب در زمینه اصلاح فرآیند مالیات‌ستانی، مسئله مربوط به تعیین نحوه هزینه‌کرد مالیات توسط مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده100 است. هر چقدر مردم در مورد محل هزینه‌کرد مالیات‌ خود اطلاع داشته باشند، به نفع مالیات‌ستانی کشور است.

ارتقا اعتماد عمومی و نقش سازنده مودیان در توسعه کشور با تکیه بر امکان تعیین محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی به تشخیص مودیان

وحید احمدی نماینده مجلس گفت: امکان تعیین محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی به تشخیص مودیان منجر به بهبود فرآیند مالیات‌ستانی خواهد شد و رضایت و همکاری بیشتر مردم را جلب خواهد کرد. این رویکرد نه تنها به ارتقا اعتماد عمومی کمک می‌کند، بلکه موجب می‌شود مودیان نقش سازنده‌ای در توسعه و پیشرفت کشور ایفا کنند.

اعتمادسازی بین مردم و نظام مالیاتی با تعیین محل هزینه‌کرد مالیات‌ها توسط مؤدیان مالیاتی

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: مؤدیانی که مالیات خود را از طریق ماده 100 می‌پردازند می‌توانند انتخاب کنند مالیاتشان در کدام پروژه ملی یا استانی هزینه شود. این طرح در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی است.

اقدام صحیح دولت سیزدهم در تبیین مصارف مالیات و مشارکت دادن مالیات‌دهندگان در تعیین محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی

یک عضو اتاق بازرگانی: در شرایطی که در ابتدای راه تکیه بر مالیات به عنوان یک منبع پایدار دولت هستیم، به اجرا گذاشتن اقداماتی مانند تبیین مصارف مالیات برای مردم و مشارکت دادن مالیات‌دهندگان در تعیین محل هزینه‌کرد مالیات‌ها اهمیت دارد.

کارآمدسازی نظام مالیاتی با تکیه بر مشارکت مردم در فرآیند تخصیص مالیات پرداختی‌شان در پروژه‌های توسعه‌ای

ارسلان قاسمی، معاون حقوقی و امور مجلس اتاق تعاون: مشارکت دادن مودیان مشمول تبصره ماده 100 در تعیین محل هزینه‌کرد مالیات‌ها همراستا با حکمرانی مردم در نظام مالیاتی است که فرآیند تخصیص مالیات مردم به مصارف مشخص توسعه‌ای در سطح ملی و استانی را فراهم می‌کند و گام اساسی درجهت کارآمدسازی نظام مالیاتی است

مالیات ­دهندگان می‌توانند محل هزینه­ کرد مبالغ پرداختی را مشخص کنند

عضو مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مصوبه هیئت وزیران مبنی بر اینکه مالیات ­دهندگان می ­توانند خودشان محل هزینه­ کرد مالیات پرداختی­ شان را مشخص کنند بسیار کار مثبت و مهمی است و این امر نتایج مثبتی در فضای مالیات­ دهی کشور خواهد داشت.

حق مردم است بدانند مالیات آنها چه می‌شود/ آبادانی کشور با مشارکت تمام آحاد جامعه اتفاق می‌‎افتد

حامد یزدیان درباره اعطای اختیار به مودیان برای تعیین نحوه و محل هزینه کرد درآمد‌های مالیاتی به بیان توضیحاتی پرداخت و گفت: با طرح جدید سازمان امور مالیاتی مودیان می‌توانند تعیین کنند مالیاتشان در چه اموری هزینه شود.

عینیت یافتن مصرف مالیات برای مردم با تعیین هزینه‌کرد‌های مالیاتی

دولت سیزدهم به ریاست شهید رئیسی اهتمام ویژه‌ای به موضوع اصلاح نظام مالیاتی کشور، مبنی بر مالیات‌ستانی دقیق، هوشمند و عادلانه از همگان داشت. در ادامه تلاش دولت در این راستا بود که مقابله با فرار مالیاتی، در دستور کار باشد و درآمد‌های مالیاتی در راستای ارائه خدمات به مردم به کار بیفتد.

مشارکت مستقیم مردم در فرآیند مالیات‌ستانی با تعیین نحوه مصرف مالیات از سوی مالیات‌دهندگان

مالیات جزء منابع پایدار درآمد‌های دولت‌ها محسوب می‌شود. به همین دلیل، دریافت مالیات حقه، عادلانه، هوشمند و دقیق از اهمیت بالایی برخوردار‌است. در دولت سیزدهم اقدامات اساسی در راستای اصلاح نظام مالیاتی کشور و مقابله با فرار مالیاتی صورت گرفت

محل هزینه کرد مالیات‌ها با آغاز طرح جدید تعیین می‌شود

نماینده نورآباد در مجلس به بیان توضیحاتی درباره دادن اختیار به مودیان برای تعیین محل هزینه کرد مالیات‌های پرداختی پرداخت و گفت: دادن اختیار به مودیان مربوط به تعیین هزینه کرد مالیات‌های خود موجب افزایش همکاری مودیان با دولت خواهد شد.

امکان تعیین محل خرج مالیات مودیان مالیاتی باعث ایجاد انگیزه در پرداخت مالیات می‌شود

نماینده مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره دادن اختیار نحوه هزینه کرد مالیات ها به مودیان که به تازگی شروع شده است پرداخت و گفت: اینکه به مردم این اختیار داده شود که خودشان تعیین کنند مالیاتشان در چه حوزه و پروژه ای هزینه شود، باعث تشویق مردم می شود.

نماینده مجلس: با مصوبه جدید دولت مردم نمود عینی هزینه شدن مالیات‌ها را می‌بینند

نماینده بوشهر بندر گناوه و بندر دیلم گفت: وقتی مالیات در حوزه‌های مورد علاقه مودیان مشمول تبصره ۱۰۰ هزینه می‌شود مردم نمود و بروز عینی هزینه شدن این مالیات‌ها را می‌بینند و با رغبت بیشتری مالیات پرداخت می‌کنند.

سنگدوینی: مردم می‌توانند محل هزینه شدن مالیات هایشان را انتخاب کنند

نماینده مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره جزئیات مصوبه‌ای جدید برای دادن حق انتخاب به مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ برای تعیین محل هزینه کرد مالیات پرداختی آنها پرداخت.

تعیین محل هزینه‌کرد مالیات‌ها، درآمد‌های مالیاتی را افزایش می‌دهد

کارشناس مالیات گفت: در شیوه جديد مالیاتی با توجه به آنکه مودیان این اختیار را دارند که مالیات را در محل مورد علاقه خود هزینه کنند مالیات بیشتری جمع آوری خواهد شد.

بسترسازی حکمرانی مالیاتی مردم بر نحوه هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی کشور

تهران- ایرنا- نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره‌ به مصوبه هیات دولت برای تعیین محل صرف درآمدهای مالیاتی توسط مالیات‌دهندگان، گفت: این اقدامی بی‌سابقه و یکی از بهترین تصمیمات در حوزه مالیاتی برای مشارکت دادن مردم است که نشان دهنده ارتباط مثبت حاکمیت با اصناف، تولیدکنندگان و مودیان مالیاتی است.

مالیات بده، محل مصرفش را هم مشخص کن

دستیار مردمی‌سازی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: بر اساس آیین‌نامه اخیر سازمان امور مالیاتی که به تصویب هیئت وزیران رسیده است، مودیان مالیاتی از این پس خودشان در یک سامانه، مشخص می‌کنند که مالیات پرداختی‌شان در چه پروژه عمرانی و زیرساختی کشور مورد استفاده قرار بگیرد. به این ترتیب، بیشترین سطح روشنگری و مشارکت فعال مودی را در امور مالیاتی و تعیین محل هزینه‌کرد آن‌ها خواهیم داشت.

مردم می‌گویند: مالیات کجا مصرف شود؟

مصوبه اخیر هیئت وزیران دولت سیزدهم مبنی بر امکان تعیین محل هزینه کرد مالیات‌ها از سوی مالیات دهندگان اقدام بسیار مثبتی است. این مصوبه در راستای اعتمادآفرینی در میان مردم در زمینه مالیاتی و ایجاد انگیزه برای مودیان به منظور پرداخت مالیات صورت گرفته است.

تسهیل در اخذ مالیات با دادن اختیار در نحوه هزینه‌کرد مالیات پرداختی به مودیان

تهران (پانا) - نماینده مجلس شورای اسلامی درباره رونمایی از یک مدل جدید در اخذ مالیات‌ها و تعیین محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی توسط مودیان گفت تعیین مودیان برای محل هزینه‌کرد مالیات‌ها مدلی برای حکمرانی مردم بر نظام مالیاتی است.

مالیات 6 هزار میلیارد تومانی برای حدود 188 هزار واحد مسکونی گران‏قیمت در سه سال اخیر

مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: برای حدود 188 هزار واحد مسکونی گران‏قیمت شناسایی شده در طی سه سال گذشته، 6 هزار میلیارد تومان مالیات تعیین شده و مطالبات آنها درحال انجام است.

در کنار مبارزه با فرار مالیاتی بر پیشگیری از وقوع آن متمرکز هستیم

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: با بهره‌گیری هر چه بیشتر از ظرفیت های هوشمندسازی درصدد هستیم تا پایان سال علاوه بر مبارزه با فرار مالیاتی بر پیشگیری از وقوع فرار مالیاتی تمرکز کنیم.

50 درصد مالیات خودروهای لوکس اخذ شده است

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: سازمان امور مالیاتی بابت خودروهای مشمول مالیات سال 1400 اعلام شده از سوی فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا)، دو هزار میلیارد تومان مالیات مطالبه کرد که از آن محل بیش از پنجاه درصد تاکنون وصول شده است.

تعیین تکلیف مالیات مقطوع و اظهارنامه‌های پیش‌فرض صاحبان مشاغل

براساس اطلاعیه‌های سازمان امور مالیاتی کشور، مالیات مقطوع عملکرد سال 1402 و تکالیف اشخاصی که برای مالیات عملکرد سال 1402 آن‌ها «اظهارنامه پیش‌فرض» بارگذاری شده است مشخص شد.

اطلاعیه در اجرای تبصره ماده (100) قانون مالیات‌های مستقیم تکالیف اشخاصی که برای مالیات عملکرد سال 1402 آن‌ها «اظهارنامه پیش‌فرض» بارگذاری شد

اطلاعیه  در اجرای تبصره ماده (100) قانون مالیات‌های مستقیم  تکالیف اشخاصی که برای مالیات عملکرد سال 1402 آن‌ها «اظهارنامه پیش‌فرض» بارگذاری شده است. 

پیرامون ثبت کد فعالیت‌های غیر مرتبط به هنگام ثبت نام در نظام مالیاتی

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه کد فعالیت‌های معاف در ثبت نام مودیانی که دارای گردش مالی بالا هستند بررسی خواهد شد، گفت: چنانچه اینتاکد انتخاب شده مغایر با فعالیت مودی باشد، نسبت به انجام عملیات حسابرسی و حسب مورد مطالبه مالیاتی اقدام خواهد شد.

شناسایی فرار مالیاتی هفت شخص ذی‌نفع در واردات کالا در آذربایجان غربی

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از کشف و شناسایی فرار مالیاتی هفت شخص حقیقی ذی‌نفع واقعی واردات کالا در استان آذربایجان غربی خبر داد.

قدردانی رئیس کل سازمان امور مالیاتی از مشارکت فعال مودیان در ارائه اظهارنامه

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور به مناسبت پایان موعد ارایه‌ اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی، از مشارکت و اعتماد مودیان مالیاتی در ارایه اظهارنامه و پرداخت مالیات تقدیر و تشکر کرد.

ارایه خدمات مالیاتی با استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی

امکان تایید فرم تبصره ماده ۱۰۰ و پرداخت مالیات از طریق پیام رسان‌های «بله» و «سروش پلاس» در راستای تبیین تسهیل استفاده مودیان از مزایای تصبره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم فراهم شده است.

31 تیرماه، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه اشخاص حقوقی / 15 مردادماه، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل

بنا بر اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، 31 تیرماه، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه اشخاص حقوقی و 15 مردادماه، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل می باشد.

اطلاعات مشمولان تبصره 100 بصورت مرحله‌ای بارگذاری می‌شود / تولید اظهارنامه پیش‌فرض برای مشمولان تسلیم اظهارنامه صاحبان مشاغل

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: صاحبان مشاغلی که فرم مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده (100) قانون مالیات‌های مستقیم برای آنها تا تاریخ 10 مردادماه 1403 جهت تعیین وضعیت مالیاتی سال ۱۴۰۲ در سامانه my.tax.gov.ir بارگذاری نشود، ملزم به تسلیم اظهارنامه تا پایان دوشنبه 15 مردادماه 1403 خواهند بود.

برپایی مراسم سوگواری سالار شهیدان در سازمان امور مالیاتی کشور

مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش به رسم هر سال به همت جامعه اسلامی کارکنان و پایگاه مقاومت بسیج در ستاد سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

نحوه حسابرسی پرونده های مالیاتی مرتبط با قانون جهش تولید مسکن

مالیات هر واحد مسکن مهر و واحدهای احداثی موضوع قانون جهش تولید مسکن برای سال‏های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳، معادل 300 هزار تومان مالیات تعیین شده و هیچ‌گونه مالیات دیگری به غیر از مالیات بر ارزش‌افزوده بابت خرید مصالح به این ‌طرح‌‌ها تعلق نمی‌گیرد.

💾

اطلاعیه شماره 44- درخصوص عدم الزام به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان درصورت ثبت در سامانه دولتی

      پیرو اطلاعیه منتشر شده در درگاه سازمان  با عنوان "عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت" به استحضار می‏رساند؛ در راستای تسهیل تکالیف مودیان محترم مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‏های معتمد) یا سایر سامانه‏های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت صورتحساب‏های خود را ارسال نمایند. بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره 3 ماده 6 قانون پایانه‏های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده(6) قانون تسهیل تکالیف مودیان نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.        با عنایت به اینکه عدم الزام ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی منوط به درج صورتحساب در کارپوشه مودی می‏باشد(در مورد سامانه جامع تجارت تاییدیه ثبت صورتحساب در آن سامانه قابل نمایش است)، در صورتی‏که مطابق اطلاعیه شماره 38 سازمان، نسبت به موارد ذیل اقدام شده باشد، مودی نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان ندارد.: انتخاب سامانه‏های دولتی؛ دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی؛ ثبت صورتحساب الکترونیکی در سامانه‏های دولتی؛ درج صورتحساب در کارپوشه.

بسترسازی حکمرانی مالیاتی مردم بر نحوه هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی، اقدامی ارزشمند

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: تعیین محل هزینه‌کرد مالیات پرداختی توسط مالیات دهندگان، اقدامی مثبت بوده و نتایج خوبی را برای کشور به همراه خواهد داشت.

اطلاعیه شماره 43- درخصوص افزایش حد مجاز دوره بهار از طریق ارائه چک تضمین تا تاریخ 20/04/1403

      مطابق بند یک بخشنامه شماره 24451/200/د مورخ 11/04/ 1403 رئیس کل محترم سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص قواعد افزایش حد مجاز فروش مودیان عضو سامانه مودیان برای دوره بهار 1403، امکان افزایش حد مجاز موضوع ماده فوق برای دوره مالیاتی بهار سال 1403 از طریق ارائه چک تضمین به ادارات امور مالیاتی یا پرداخت نقدی از طریق سامانه مودیان تا تاریخ 20/04/1403 فراهم گردیده است.       با توجه به اینکه، افزایش حد مجاز از طریق پرداخت نقدی، باعث افزایش حد مجاز دوره تابستان سال 1403 می‏شود، لذا جهت افزایش حد مجاز دوره بهار 1403  تا تاریخ 20/04/1403، صرفا از طریق ارائه چک تضمین اقدام گردد.

عدم الزام به ثبت اطلاعات در سامانه مودیان در صورت ثبت صورتحساب در سامانه‌های دولتی

مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: چنانچه مودیان صورتحساب الکترونیکی را از طریق سامانه های دولتی ارسال نمایند، الزامی به ثبت مجدد در سامانه مودیان را ندارند.

انعقاد موافقت‌نامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین ایران و عربستان در گام نهایی

در چهارمین و آخرین دور از مذاکرات کارشناسی هیأت‌های مالیاتی ایران و عربستان، توافق نهایی پیرامون مفاد «موافقت‌نامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف در مورد مالیات‌های بر درآمد و سرمایه و جلوگیری از فرار و اجتناب مالیاتی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت پادشاهی عربستان سعودی»، حاصل شد. 

باید به سمت عادلانه‌سازی و هوشمندسازی زیرساخت‌ها حرکت کنیم

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران گفت: در خصوص سامانه‌های فروشگاهی می‌بایست آموزش و اطلاع رسانی کافی صورت گیرد تا شاهد کاهش ممانعت اصناف به منظور بهره گیری از این سامانه باشیم.

رضایت مودیان و اعتماد عمومی به نظام صورتحساب الکترونیکی، نیازمند آگاه‌سازی

دبیر علمی همایش «رویداد ملی چالش‌ها و راهکارهای اجرایی مطلوب قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان»، گفت: رضایت مودیان و اعتماد عمومی به نظام صورتحساب الکترونیکی، نیازمند آگاه‌سازی از مزایای این نوع صورتحساب ها، اطلاع رسانی در رابطه با مصارف درآمدهای مالیاتی در بخش عمومی، ساماندهی و نظارت بیشتر بر فرآیند حسابرسی مالیاتی است.

ارائه خدمات تخصصی مالیاتی در شبکه دفاتر‌ پیشخوان دولت فراگیر می‌شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم رونمایی از ارائه خدمات تخصصی مالیاتی در شبکه دفاتر‌ پیشخوان دولت گفت: امروز 120 دفتر پیشخوان خدمات دولت در کشور خدمات پایه مالیاتی را هم ارائه می‌کنند و مردم را بی‌نیاز از مراجعه به دفاتر رسمی و ادارات مالیاتی می‌کنند.

آزمایشگاه داده‌کاوی مالیاتی قدمی بزرگ در راستای هوشمندسازی نظام مالیاتی

رئیس کل سازمان مالیاتی کشور در آیین افتتاح آزمایشگاه داده‌کاوی مالیاتی، آزمایشگاه داده کاوی را قدمی بزرگ در راستای هوشمندسازی نظام مالیاتی دانست و گفت: با تکیه بر داده های متقن و به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان فضای کافی برای حرکت به سمت عدالت مالیات ستانی و شناسایی مودیان جدید فراهم شده است.

تعامل بین بخش اجرایی و دانش‌بنیان‌ها منشاء بركت برای كشور است

وزیر اقتصاد در مراسم افتتاح آزمایشگاه داده کاوی مالیاتی اظهار داشت: عمیقا و عملا معتقد هستیم هر جا که تعامل و تضارب بین نظام اجرایی و سیاستگذاری کشور با نهادهای دانش بنیان و پژوهشی صورت بگیرد، حتما هم برای سیاستگذار و هم برای نهادهای علمی و پژوهشی برکت به همراه خواهد داشت.

امکان انتخاب محل هزینه کرد مالیات برای مؤدیان فراهم شد

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: با مصوبه هیئت وزیران و تصویب آیین‌نامه مربوط، از سال جاری امکان انتخاب محل خرج کرد مالیات‌های پرداختی توسط پرداخت‌کنندگان مالیات فراهم شده است.

اطلاعیه شماره 42- اطلاع رسانی درخصوص مزایای تسریع در اقدامات مربوط به صورتحساب های خرید دوره بهار 1403

با عنایت به مفاد ماده 3 قانون تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، مشمولین عضو سامانه مؤدیان موظفند اظهارنامه پیش‌فرض ارزش‌افزوده دوره اول سال 1403 را که توسط سازمان امور مالیاتی کشور و با استفاده از اطلاعات موجود در سامانه مودیان تهیه شده را بر اساس اطلاعات خارج از سامانه تکمیل و مسترد نمایند؛ با توجه به فرصت 21 روزه صدور صورتحساب الکترونیکی تا  ثبت در سامانه مودیان، خریداران محترم قبل از اقدام به تکمیل فرم اظهارنامه و مسترد نمودن آن، ضروری است جهت بهره‌مندی از مواهب و مزایای قانون، نکات ذیل را مد نظر قرار دهند: با توجه به مهلت 21 روزه صدور تا ثبت صورتحساب‌های الکترونیکی در سامانه مؤدیان، هر چه ثبت صورتحساب در سامانه مودیان دیرتر صورت گیرد،  مودی دیرتر می‌تواند نسبت به تکمیل و مسترد نمودن اظهارنامه اقدام نماید؛ لذا ترغیب فروشنده جهت تسریع در ثبت صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان پس از صدور صورتحساب الکترونیکی، امری ضروری است. تأیید صورتحساب‏های درج شده در کارپوشه خریدار، باعث می‌شود تا اعتبار این صورتحساب‌های الکترونیکی برای ایشان ‌با رعایت ماده 9 قانون پایانه‏های فروشگاهی وسامانه مودیان، مورد تایید بوده و قابل رسیدگی قرار نگیرد. بدیهی است، صورتحساب‏های خارج از سامانه مورد حسابرسی قرار خواهد گرفت. در صورتی‏که خریدار حداکثر تا تاریخ 21/05/1403 نسبت به صورتحساب درج شده در کارپوشه خود واکنش نشان ندهد، صورتحساب به صورت سیستمی تایید می‏گردد. در صورت تأیید صورتحساب‏هایی با شرایط نسیه/نقد و نسیه، صرفاً بخش نقد به عنوان اعتبار برای خریدار لحاظ خواهد شد؛ لذا ضروری است خریدار جهت بهره‏مندی از اعتبار واقعی در دوره بهار 1403، نسبت به رد صورتحساب‏هایی که  نسیه بودن آن مورد تایید نمی‏باشد، اقدام نماید. به منظور کسب اطمینان از اعمال آثار مالیاتی مربوط به تمامی صورت‌حساب‌های الکترونیکی دوره بهار در اظهارنامه دوره‌ی جاری، لازم است که فروشندگان نسبت به ثبت صورت‌حساب‌های الکترونیکی در سامانه مؤدیان تا تاریخ ۲۱/۰۴/۱۴۰۳ اقدام نمایند. با توجه به فرصت ۳۰ روزه برای خریداران جهت واکنش به صورت‌حساب‌های درج‌شده در کارپوشه‌ی آنها، تمامی صورت‌حساب‌هایی که اعمال آثار مالیاتی آنها متأثر از واکنش خریدار است، تا تاریخ ۲۰/۰۵/۱۴۰۳ تعیین و تکلیف شده و آثار مالیاتی تمامی صورت‌حساب‌های الکترونیکی صادره در دوره بهار، پس از این تاریخ در فرم اظهارنامه لحاظ خواهد شد.

اطلاعیه شماره 41- اطلاع رسانی درخصوص مزایای تسریع در اقدامات مربوط به صورتحساب های فروش دوره بهار 1403

با عنایت به مفاد ماده 3 قانون تسهیل تکالیف مودیان جهت اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، مشمولین عضو سامانه مودیان موظفند اظهارنامه پیش‌فرض ارزش‌افزوده دوره اول سال 1403 را که توسط سازمان امور مالیاتی کشور و با استفاده از اطلاعات موجود در سامانه مودیان تهیه شده را بر اساس اطلاعات خارج از سامانه تکمیل و مسترد نمایند؛ با توجه به فرصت 21 روزه صدور صورتحساب الکترونیکی تا  ثبت در سامانه مودیان، فروشندگان محترم قبل از اقدام به تکمیل فرم اظهارنامه و مسترد نمودن آن، ضروری است جهت بهره‌مندی از مواهب و مزایای قانون، نکات ذیل را مد نظر قرار دهند: صورتحساب‌های الکترونیکی ثبت شده در سامانه مؤدیان، با رعایت ماده 9 قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، مورد قبول بوده و قابل رسیدگی نمی‌باشند. بدیهی است صورتحساب‌های خارج از سامانه، مورد حسابرسی قرار خواهد گرفت. فروشنده حداکثر تا 21/04/1403 می‌تواند نسبت به ثبت صورتحساب‌های صادره دوره بهار (اصلی/ارجاعی) در سامانه مودیان اقدام نماید. با توجه به اینکه پس از ثبت تمامی صورتحساب‏های فروش، با اطمینان بیشتری می‏تواند نسبت به تکمیل اطلاعات خارج از سامانه خود اقدام و اظهارنامه تکمیل شده را مسترد نماید، لذا تسریع در ثبت صورتحساب‏های الکترونیکی در سامانه مودیان، امری ضروری است. با توجه به فرصت 21 روزه فوق‌الذکر و نیز مهلت 30 روزه خریدار برای واکنش به صورتحساب، اگر صورتحساب فروش صادره توسط فروشنده بصورت نسیه یا نقد/نسیه باشد و خریدار صورتحساب را تأیید نکند، فروش نقدی محسوب می‌شود. در صورت عدم واکنش خریدار به  صورتحساب تا 21/ 05/1403، صورتحساب بصورت سیستمی تایید شده و فروشنده به اندازه مبلغ نقد صورتحساب، مشمول مالیات و عوارض فروش در دوره بهار خواهد شد و  به همین اندازه، از حد مجاز موضوع ماده 6 دوره بهار وی کسر خواهد شد. با توجه به فرصت 21 روزه مذکور، فروشنده در نقش حق‌العملکار حداکثر تا 21/04/1403 می‌تواند ثبت صورتحساب صادره بهار در سامانه مودیان به تاخیر بیندازد و آمر نیز می‌تواند حداکثر تا 21/05/1403 صورتحساب را تایید نماید، بدیهی است  در صورت عدم تایید تا 21/05/1403 فروش انجام شده به عنوان فروش حق‌العمکار محاسبه گردیده و موجب کسر از حد مجاز دوره بهار حق‌العمکار می‏شود، لذا ضروری است در ثبت صورتحساب‌های فروش حق‌العمل‌کاری و ترغیب آمران برای واکنش سریع‌تر به آنها اقدام شود. به منظور کسب اطمینان از اعمال آثار مالیاتی مربوط به تمامی صورت‌حساب‌های الکترونیکی دوره بهار در اظهارنامه دوره‌ی جاری، لازم است که فروشندگان نسبت به ثبت صورت‌حساب‌های الکترونیکی در سامانه مؤدیان تا تاریخ ۲۱/۰۴/۱۴۰۳ اقدام نمایند. با توجه به فرصت ۳۰ روزه برای خریداران جهت واکنش به صورت‌حساب‌های درج‌شده در کارپوشه‌ی آنها، تمامی صورت‌حساب‌هایی که اعمال آثار مالیاتی آنها متأثر از واکنش خریدار است، تا تاریخ ۲۰/۰۵/۱۴۰۳ تعیین و تکلیف شده و آثار مالیاتی تمامی صورت‌حساب‌های الکترونیکی صادره در دوره بهار، پس از این تاریخ در فرم اظهارنامه لحاظ خواهد شد.    

لزوم ثبت صورتحساب‌های خرید و فروش دوره بهار در سامانه مودیان تا 21 تیرماه

بنا بر اعلام مرکز تنظیم مقررات، نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان سازمان امور مالیاتی کشور، فروشنده حداکثر تا 21 تیرماه 1403 می‌تواند نسبت به ثبت صورتحساب‌های صادره دوره بهار (اصلی/ارجاعی) در سامانه مؤدیان اقدام نماید.

نحوه افزایش حد مجاز فروش دوره بهار تا 20 تیرماه اعلام شد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: امکان افزایش حد مجاز فروش دوره مالیاتی بهار ۱۴۰۳ از طریق ارائه چک تضمین به ادارات امور مالیاتی و یا پرداخت نقدی از طریق سامانه مؤدیان تا 20 تیرماه فراهم شده است.

نحوه صدور صحیح صورتحساب‌های الکترونیکی با الگوی ارز

مرکز تنظیم مقررات، نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان سازمان امور مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه‌ای، نحوه صدور صحیح صورتحساب‌های الکترونیکی با الگوی شماره 2 (الگوی ارز) را تبیین کرد.

امکان دریافت فایل خروجی از انواع صورتحساب‌های مودی فراهم شده است

مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه ای از امکان دریافت فایل خروجی از انواع صورتحساب‌های مودی از فبیل صورتحساب فروش داخلی، خرید داخلی، فروش صادراتی و اعلامیه وارداتی خبر داد.

روش ارسال صورتحساب الکترونیکی توسط سامانه‌های دولتی

رئیس مرکز تنظیم مقررات، نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان سازمان امور مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه‌ای، نحوه انتخاب روش ارسال صورتحساب الکترونیکی توسط سامانه‌های دولتی را تبیین کرد.

اطلاعیه شماره 40- درخصوص امکان دریافت فایل خروجی از صورتحساب‌های مودی

در راستای توسعه سامانه مودیان و درخواست‏های مکرر مودیان محترم مالیاتی در خصوص دریافت صورتحساب‏های خرید و فروش ثبت شده در سامانه مودیان، به استحضار می رساند؛ درآخرین نسخه سامانه مودیان که در محیط عملیاتی قرار گرفته، در منوی مدیریت صورتحساب و در بخش فایل‌های خروجی، امکان دریافت فایل خروجی از صورتحساب‌های مودی با فیلترهایی مشابه فهرست صورتحساب‌ها وجود دارد. در این بخش امکان دریافت فایل خروجی به تفکیک صورتحساب‌های فروش داخلی، خرید داخلی، فروش صادراتی و اعلامیه وارداتی وجود دارد. بعد از دریافت فایل و با بروزرسانی صفحه، امکان دانلود فایل خروجی با وضعیت "موفق" وجود خواهد داشت. درصورتیکه مودی 5 درخواست فایل خروجی در کارتابل خود داشته باشد و اقدام به دریافت فایل جدید کند، قدیمی‌ترین درخواست توسط سامانه حذف خواهد شد. همچنین ذکر این نکته ضروریست که مدت زمان دریافت فایل خروجی با فیلترهای انتخاب شده و حجم فایل درخواستی، ارتباط دارد.

اطلاعیه شماره 39- در خصوص الزامات صدور صورتحساب الکترونیکی با الگوی شماره 2 (فروش ارز)

با عنایت به سئوالات و ابهامات مودیان محترم مالیاتی در خصوص چگونگی صدور صحیح صورتحساب­های الکترونیکی با الگوی شماره 2 (الگوی ارز) به استحضار می­رساند؛ براساس قواعد مندرج در "سند دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی"، ضروری است هنگام صدور صورتحساب نکات زیر مورد توجه قرار گیرد: برای فروش ارز به صورت اسکناس برای هر نوع  ارز(دلار، یورو،...)، می‌بایست صرفا در یک ردیف  و با شناسه (عمومی یا اختصاصی) "خدمت فروش ارز به صورت اسکناس" در صورتحساب الکترونیکی ثبت شود. برای فروش ارز به صورت حواله برای هر نوع  ارز (دلار، یورو،...)، می­بایست در یک ردیف  شناسه(عمومی یا اختصاصی)  "خدمت فروش ارز به صورت حواله" و در ردیف‌های بعدی کارمزدهای مربوطه با شناسه‌های(عمومی یا اختصاصی) " حق‌العمل ارزی فروش ارز به صورت حواله" و"حق‌العمل ریالی فروش ارز به صورت حواله" در صورتحساب الکترونیکی ثبت گردد. در صدور صورتحساب  الکترونیکی ارز (الگوی 2) می‌بایست از شناسه­های مرتبط با خدمات فروش ارز که در سامانه دریافت شناسه کالا/خدمت به نشانی stuffid.tax.gov.ir  بارگذاری گردیده، استفاده گردد. نرخ برابری ارز با ریال، نرخ فروش ارز بر اساس نرخ اعلامی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در زمان صدور صورتحساب الکترونیکی می­باشد. مقدار فیلد "تفاوت نرخ خرید و فروش ارز/کارمزد فروش ارز"، به ازای یک واحد فروش ارز محاسبه و در صورتحساب الکترونیکی ثبت ­شود. مبلغ کل کالا/خدمت در صورتحساب از محاسبه مجموع "مبلغ قبل از تخفیف" (مبلغ ارز فروخته شده به ریال)، "مبلغ مالیات بر ارزش افزوده"، "مبلغ سایر مالیات و عوارض" و همچنین "مبلغ سایر وجوه قانونی" به دست می‌آید. Os = Es + Ks + Ks2 + Ks3 os : مبلغ کل کالا/خدمت؛ Es : مبلغ قبل از تخفیف؛ Ks : مبلغ مالیات بر ارزش افزوده؛ Ks2 : مبلغ سایر مالیات و عوارض؛ Ks3 : مبلغ سایر وجوه قانونی.   مأخذ محاسبه مالیات بر ارزش افزوده "تفاوت نرخ خرید و فروش ارز/کارمزد فروش ارز" در "میزان ارز" می‌باشد. تمامی مبالغ مندرج در صورتحساب‏های الکترونیکی برای همه انواع الگوها از جمله الگوی فروش ارز  بر حسب ریال محاسبه و درج گردد.

فرم تبصره ماده 100 از هفته سوم تیرماه در سامانه خدمات مالیاتی بارگذاری می شود

فرم تعیین مالیات مقطوع کلیه صاحبان مشاغل دارای شرایط مربوطه و اظهارنامه های پیش فرض گروه های دوم و سوم از هفته سوم تیر ماه در سامانه خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور بارگذاری می شود.

تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده فصل بهار، تا 31 مرداد ماه/ پایان تیرماه، مهلت تسلیم اظهارنامه اشخاص حقوقی

بر اساس بخشنامه سازمان امور مالیاتی آخرین مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره اول فصل بهار سال 1403 تا 31 مردادماه تمدید شد.

مهلت تسلیم اظهارنامه عملکرد سال 1402 مالیات اشخاص حقوقی و املاک اجاری اشخاص حقیقی، پایان تیرماه

بر اساس بخشنامه سازمان امور مالیاتی، مهلت تسلیم اظهارنامه عملکرد سال 1402 مالیات اشخاص حقوقی و املاک اجاری اشخاص حقیقی، پایان تیرماه می باشد.

کشف فرار مالیاتی 12 هزار و 800 میلیارد ریالی از دلالان خودرو در قزوین

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از کشف و شناسایی فرار مالیاتی هفت شرکت فعال در حوزه دلالی خودرو و مطالبه بیش از 12 هزار و 800 میلیارد ریال مالیات خبر داد.

اطلاعیه شماره 38- در خصوص انتخاب روش ارسال صورتحساب الکترونیکی توسط سامانه های دولتی- مطابق تبصره 3 ماده 6 قانون تسهیل تکالیف مودیان

با عنایت به حکم قسمت اخیر تبصره 3 ماده (5) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (6) قانون تسهیل تکالیف مودیان جهت اجرای قانون پایانه‏های فروشگاهی و سامانه مودیان مبنی بر اینکه "دراین صورت مودیان تکلیفی درخصوص ثبت مجدد اطلاعات یا صدور مجدد صورتحساب الکترونیکی معاملات مذکور ندارند." مودیانی که می­خواهند از ظرفیت قانونی مفاد این تبصره استفاده نمایند( ارسال و ثبت صورتحساب­های الکترونیکی صادر شده در سامانه­های دولتی در سامانه مودیان)، می‏بایست در فرآیند دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی در سامانه مودیان، در بخش عضویت کارپوشه، روش ارسال اطلاعات "از طریق شرکت معتمد/سامانه دولتی و با کلید شرکت معتمد/سامانه دولتی"  را انتخاب نمایند.           جزئیات و اطلاعات بیشتر در سند "راهنمای پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان" بخش کارپوشه و  عضویت در سامانه مودیان که در درگاه  سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی intamedia.ir  بخش پایانه‏های فروشگاهی و سامانه مودیان، قسمت آیین‌نامه ها، دستورالعمل‌ها و نرم‌افزارهای مرتبط، بارگذاری شده، در دسترس می‌باشد.

جلسه تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم در نظام مالیاتی ،چالش ها و فرصت های مالیاتی پیش رو

*جلسه تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم در نظام مالیاتی ،چالش ها و فرصت های مالیاتی پیش رو ، امروز سوم تیرماه به میزبانی و ابتکار حوزه مقاومت بسیج سازمان امور مالیاتی کشور تشکیل شد* ▪️در این جلسه که جمعی از بسیجیان وهیاتهای اندیشه ورز حوزه مقاومت بسیج سازمان امور مالیاتی کشور حضور داشتند  تاجمیر ریاحی فرمانده حوزه مقاومت بسیج  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه رییس جمهور شهید وهمر اهانشان  به تشریح جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه وعرصه بین الملل پرداخت ویاد آور شد حضور حداکثری در انتخابات  وانتخاب رئیس جمهور اصلح موجب اقتدار ملی وبین المللی کشور خواهد شد . ▪️تاجمیر ریاحی تبیین دستاوردهای نظام مالیاتی را ضروری دانست و گفت بهترین دستاورد برای نظام مالیاتی توسعه سامانه ها ،ارتقای رضایت مندی در مودیان ،استمرار میز های خدمت رابطه نزدیک مسئولین با مردم  واجرای عدالت در مالیات ستانی  خواهد بود. ▪️در این جلسه دکتر سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه رییس جمهور شهید به  تشریح دستاوردهای  دولت سیزدهم در نظام مالیاتی کشور  پرداخت و گفت  در تحقق در آمدهای مالیاتی ، ارتقای کیفیت رسیدگی ، توسعه سامانه های سازمان ، ارتقای رضایت مندی در بین مودیان مالیاتی ، اجرای واقعی سامانه مودیان وپایانه های فروشگاهی و.. اقدامات خیلی خوبی در دولت سیزدهم شده که همچنان با قدرت در حال پیگیری هستیم . ▪️لازم به ذکر است در این جلسه چند نفر از حاضران به دیدگاههای خود در خصوص چالش ها وفرصت های مالیاتی پیش رو پرداختند . ▪️در این جلسه معاونان سازمان ،رییس شورای عالی مالیاتی ، دادستان انتظامی مالیاتی ، مدیر کل دفتر مرکزی حراست  و دیگر مدیران ومسولین سازمان نیز حضور داشتند. 🔘 #حوزه_مقاومت_بسیج_سازمان  🔘 سوم تيرماه ۱۴۰۳

مشمولان مکلف به صدور صورتحساب الکترونیکی و ثبت در سامانه مودیان از اول تیرماه

مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: مؤدیانی که فروش آنها تا پایان زمستان سال گذشته به 18 میلیارد تومان برسد، از ابتدای تیرماه سال‏جاری مکلف به صدور صورتحساب الکترونیکی و ثبت آن در سامانه مودیان هستند.

اطلاعیه شماره 37- در خصوص الزام به صدور صورتحساب الکترونیکی نوع 1 و 2 از تاریخ 01/04/1403

پیرو اطلاعیه شماره 24 در خصوص ارسال صورتحساب الکترونیکی نوع 1 و 2  و با عنایت به  نصاب مقرر در ماده 14 مکرر قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان و تبصره 1 آن، چنانچه فروش هر مودی در طی سال از نصاب مقرر در ماده مزبور عبور نماید، از ابتدای دومین دوره بعد از اتمام دوره فروش سالانه از نصاب مقرر، ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی نوع 1 و یا 2 حسب مورد می‌‏باشد. بنابراین مؤدیانی که فروش آنها تا پایان زمستان سال 1402 به 180 میلیارد ریال برسد، از ابتدای تیرماه سال 1403 (01/04/1403) مکلف به صدور صورتحساب الکترونیکی نوع 1 و یا 2 و ثبت آن در سامانه مودیان می‌‌باشند.

آیین معارفه رئیس جدید و تکریم رئیس سابق شورای عالی مالیاتی

آیین معارفه رئیس جدید و تکریم رئیس سابق شورای عالی مالیاتی با حضور رئیس کل، معاونین، مدیران و اعضای شورای عالی مالیاتی در محل سالن اجتماعات سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

صدور مجوز نوع اول برای دهمین شرکت معتمد ارائه‌کننده‌ خدمات مالیاتی

رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان از صدور مجوز فعالیت نوع اول برای شرکت «امن پرداز معتمد ایرانیان» به عنوان دهمین شرکت معتمد ارائه‌کننده‌ خدمات مالیاتی خبر داد.

لزوم استفاده از شماره اقتصادی جدید در صدور صورتحساب و ثبت در سامانه مودیان

سازمان امور مالیاتی کشور طی اطلاعیه ای بر لزوم استفاده مودیان از شماره اقتصادی جدید در صدور صورتحساب و ثبت در سامانه مودیان جهت بهره مندی خریداران از مزایای قانونی تاکید کرد.
❌